Accountmanager Benelux

Netherlands
12 January 2023
Apply
Achieving customer excellence and growth

Being the critical link between ROCKWOOL and our customers, you ensure they are presented with stone wool solutions that help to address their challenges and make a difference to people’s everyday lives. Working in a company with a great product portfolio, a strong market position and high ethical standards, you will be able to achieve customer excellence and contribute to our continued growth. In return, we make sure to provide you with challenges, development, training and career opportunities.  

Ben jij een verbindende accountmanager in de professionele glastuinbouw sector, die ondernemend, gedreven en klant- en resultaatgericht te werk gaat? Houd jij je graag bezig met het ontwikkelen van een salesstrategie  gericht op groei, behoud en verdieping van klantrelaties?

Lees dan verder over de positie van Accountmanager Benelux bij Grodan!

Wat ga je doen?

 • Alle verkoopkansen benutten, actieplannen maken en uitvoeren, zakenrelaties op lange termijn aangaan en onderhouden;

 • Processen implementeren om de algehele verkoopeffectiviteit te verbeteren;

 • Goede (net)werkrelaties onderhouden met interne en externe belanghebbenden (ketenpartijen,  telersgroepen, consultants en andere leveranciers) binnen de tuinbouwsector;

 • Namens Grodan het gezicht en aanspreekpunt zijn voor partijen actief in de glastuinbouw keten in Zuid Oost Nederland;

 • Rapporteren van informatie over verkoop en commerciële activiteiten, trends, concurrentie, nieuwe en bestaande producten en toepassingen;

 • Actief opzetten van trainingen voor klanten in samenwerking met Business Support;

 • Ondersteunen van onze lokale recycling oplossingen.

Waar ga jij werken?

Grodan is op zoek naar een Accountmanager Benelux, om onze verkooporganisatie verder te optimaliseren binnen de tuinbouwsector. Samen met een team van zeven salesprofessionals ben je volledig verantwoordelijk voor onze sales, service en support activiteiten in de Benelux met een sterke focus op de regio Zuid Oost Nederland. Je ontwikkelt en onderhoudt sterke relaties met directe klanten, distributeurs en interne en externe stakeholders. Je zal voornamelijk vanuit huis en op locatie bij de klant werken. Op vaste momenten ontmoet je jouw team fysiek en virtueel. Het is een gedreven team dat graag wil winnen en elkaar helpt om samen doelen te realiseren. Onderlinge verbinding en plezier completeren de sfeer in dit team.

Grodan stond aan de basis van duurzame tuinbouw door telen op steenwol mogelijk te maken. Sindsdien hebben we deze manier van telen verder ontwikkeld en vandaag zijn we marktleider en stellen we onze klanten in staat om op de meest efficiënte en duurzame manier te telen. Grodan stelt zijn klanten in staat om waardevolle hulpbronnen zoals water, ruimte en voedingsstoffen efficiënter te gebruiken. Hierdoor kunnen zij hun teelt en gewassen optimaliseren. Daarnaast hebben we een open softwareplatform dat kasgegevens via onze sensoren integreert en telers betere zakelijke inzichten biedt.

Wat vragen wij?

 • Hbo werk- en denkniveau;

 • Ten minste 3 jaar ervaring en bewezen track record in een commerciële buitendienst functie;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels in woord en geschrift;

 • Het vermogen om contacten te onderhouden met distributeurs, klanten (intern en extern), netwerkrelaties en belanghebbenden;

 • Het is een pre als je bekend bent en (werk)ervaring hebt met de telers en andere partijen in de glastuinbouwketen in Zuid Oost Nederland;

 • Als persoon ben je gedreven en resultaatgericht. Je neemt jouw verantwoordelijkheid en kunt goed zelfstandig werken en ook in teamverband;  

 • Je haalt de kracht uit verbinding en stelt deze ten dienste om de beste resultaten voor je klanten én Grodan te behalen.

Wat bieden wij?

Naast een vast contract vanaf dag één, een goed basissalaris en bonusregeling bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden met een collectieve pensioenregeling, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een 13e maand. Om je functie zo goed mogelijk uit te oefenen heb je de beschikking over een laptop, Iphone, Ipad en lease-auto. ROCKWOOL stimuleert een gezonde levensstijl en vitaliteit voor onze medewerkers door middel van ons fietsplan en korting te bieden op jouw sportschoolabonnement. Ons thuiswerkbeleid geeft je flexibiliteit om je werk zo optimaal mogelijk in te richten. Je ontvangt 25 reguliere vakantiedagen en bouwt nog eens 26 extra ATV-dagen op, waardoor er voldoende tijd is voor ontspanning naast het werk en regelruimte voor de voor jou passende werk-privé balans. ROCKWOOL staat garant voor een goede werksfeer met een actieve personeelsvereniging en natuurlijk de mogelijkheid om eigen producten tegen een gereduceerd tarief te kopen. 

Zo kun je reageren

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Reageer via de sollicitatiebutton en wij gaan graag het gesprek met je aan. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Een online assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure die uit een vaardigheden- en competentietest bestaat. Bij vragen schakel direct met onze Corporate Recruiter Martijn Ottenheim via +31 6 27 19 56 70 of mail naar martijn.ottenheim@rockwool.com.

Apply

Areas Of Interest

Locations

Brands

We can't find any results that match your search

Marketing, Communications & Public Affairs
Germany
Rockfon
Customer Service.
United Kingdom
ROCKWOOL Firesafe Insulation
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
Customer Service.
Singapore
ROCKWOOL Firesafe Insulation
Operations & Production
United States of America
Rockfon
Operations & Production
Canada
ROCKWOOL Firesafe Insulation
Operations & Production
United States of America
Rockfon
Load more