Hartelijk welkom bij ROCKWOOL:
Ontdek onze rotswol isolatieoplossingen!

Rotswolresten worden hoogwaardige nieuwe producten ROCKWOOL Recyclage Service
U-waarde Calculator
Bereken snel en handig de U-waarde van een constructie met onze gratis tool.
Wat circulariteit voor ons betekent? Ontdek het hier. Geef me de vijf!
ROCKWOOL TECLIT®
Systeem voor koude-isolatie

Ontdek

Laatste nieuws

webinar, HVAC, NL
Nieuwsbericht
30 okt 2020

Terugblik webinar: bouw worstelt met regelgeving voor brandveilige doorvoeringen

Het maken van brandveilige leidingdoorvoeren blijkt in de praktijk behoorlijk lastig. Dat bleek tijdens het webinar 'De gaten in het brandcompartiment’. Precies 80% van de deelnemers van het webinar vind het toepassen van de regelgeving hieromtrent moeilijk. Ongeveer een derde deel van die groep laat het altijd aan een expert over om de brandveiligheid van leidingdoorvoeren te beoordelen. Voor slechts 9% is de regelgeving gesneden koek.

Lees meer
Project, reference, Soons Interieurbouw, ROCKCYCLE
Nieuwsbericht
25 jun 2020

Renewi en ROCKWOOL® vernieuwen samenwerking Rockcycle®

Rockcycle is de recycling service waarmee rotswol resten worden ingezameld en teruggehaald via bouwwerven. Geen nieuw concept, want ROCKWOOL en Renewi ontwikkelden de service jaren geleden al. Onlangs hebben we de samenwerking vernieuwd en de service verbeterd. Want in een tijd waarin circulariteit en circulair bouwen steeds belangrijker worden, is deze service steeds meer in focus in bouwprojecten.

Lees meer

Duurzaamheidsrapport 2020

Ten tijde van een pandemie krijgt het vergroenen van het economisch herstel een nog grotere betekenis. Het nieuwe Duurzaamheidsrapport 2020 van de ROCKWOOL Group beschrijft de bijdrage van onze producten aan dit doel. Het rapport bericht ook over operationele verbeteringen en over de vooruitgang die we geboekt hebben in de ondersteuning van de Sustainable Development Goals van de VN.

Download het Sustainability Report (Engels)

Sustainability Report 2020 cover

Annual Report ROCKWOOL Group

Ons bedrijf is financieel sterk en we blijven investeren in nog geavanceerdere productiefaciliteiten, nieuwe technologieën, strategische partnerschappen en betere services voor klanten. Bekijk het jaarverslag 2019 van de ROCKWOOL Group.

Download het Annual Report (Engels)

AR 2019, Annual Report 2019, icon

Gebruik onze handige Tools..

...en Services

Kennisverdieping