HR Partner

Netherlands
04 January 2022
Apply

Ben jij de HR Partner die klaar is voor de volgende stap met meer verantwoordelijkheid? Stevige gesprekspartner met adviesvaardigheden, luisterend oor, proactief, kennis van zaken en ook een doener. Wij hebben een mooie vervolgstap voor je!

Jouw uitdaging

Wij zijn op zoek naar een HR Partner voor onze locatie in Roermond. In deze uitdagende rol krijg je de kans om vanuit HR in diverse teams mee te bouwen aan onze organisatie in een dynamische en veranderende omgeving. Je vindt het leuk om te schakelen tussen tactische vraagstukken en operationele activiteiten. En dat doe je met je voeten in de klei. Je kijkt naar externe ontwikkelingen in het vakgebied en wat die voor Rockwool betekenen, om te zorgen dat we fit for the future blijven: voor onze medewerkers, de organisatie en zo ook voor onze klanten. Deze rol is een mooie balans tussen advies geven en daadwerkelijk doen.

Als HR Partner ben je samen met 3 collega HR Partners verantwoordelijk voor productieketens binnen onze fabriek in combinatie met Sales/Marketing en ondersteunende afdelingen (totaal 1300Fte). Het totale HR team in Roermond bestaat uit 16 professionals: HR Partners, HR Services (payroll en HR admin), Recruitment, C&B, L&D en HR IT. Je maakt onderdeel uit van het lokale HR MT. Het is een fulltime functie en je rapporteert aan de HR directeur.

Dus wat ga je doen:

 • Je adviseert leidinggevenden en medewerkers, gevraagd en ongevraagd, binnen jouw aandachtsgebied met betrekking tot HR-zaken in de volle breedte, mede op basis van gefundeerde analyses en (externe) trends;
 • Actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de talenten, competenties en gedrag van medewerkers en leidinggevenden;
 • Je neemt actief deel aan (regionale) HR projecten (oa Leiderschapsontwikkeling, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuim & Vitaliteit, verdere uitrol Workday (ESS/MSS);
 • In samenwerking met specialisten vanuit Recruitment, Comp&Ben en L&D zorg je voor de juiste inzet binnen jouw aandachtsgebied;
 • Samen met leidinggevenden draag je zorg voor een populatie die fit is en blijft voor de job, waarbij je continu op zoek gaat naar zaken die wij kunnen optimaliseren om medewerkers voor nu en de toekomst inzetbaar te houden;
 • Met ondersteuning van HR Services zorg je voor kwalitatieve en kwantitatieve HR managementinformatie, welke gebruikt wordt voor de operationele sturing van de HR-processen en de bewaking van specifieke HR gerelateerde KPI's.

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO opleiding met 5-8 jaar werkervaring in een allround HR-functie;
 • Kennis van Human Resource Management binnen een internationale organisatie;
 • HR ervaring binnen Operations/Logistics, en ook Sales/Marketing omgeving;
 • Je hebt stevige adviesvaardigheden en reflectievermogen en je weet je stakeholders goed te managen;
 • Je bent omgevingssensitief, je kunt omgaan met weerstand en hebt een lange adem;
 • Echte teamplayer in een veeleisende en veranderende omgeving;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Greater Together!

Een uitdagende functie bij een professioneel en solide bedrijf met hoogwaardige, innovatieve producten. Er is veel ruimte om al je kennis en competenties in te zetten en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn trots op de prettige cultuur waar teamwork en een ‘down to earth’ houding centraal staan. Naast een prima salaris bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13de maand en reiskosten. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je 13 ADV dagen en andere voordelen zoals een actieve personeelsvereniging, een fijn bedrijfsrestaurant en een bijdrage in jouw sportschool abonnement en aanvullende ziektekostenverzekering.

Interesse? 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan via de APPLY button! Een assessment is onderdeel van het recruitment proces. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dave Coppen, Recruitment Specialist, 06 1562 0130 of dave.coppen@rockwool.com.

Apply

Areas Of Interest

Locations

Brands

We can't find any results that match your search

Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
Canada
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Human Resources
Canada
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
Germany
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Support staff
France
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
Hungary
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
United States of America
ROCKWOOL Technical Insulation
View post
Human Resources
United States of America
ROCKWOOL Group
View post
Human Resources
Canada
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Load more