Marketing Communication Manager Benelux

Netherlands
03 November 2021
Apply
Building our reputation and promoting our products

We have an exceptional position in our market, and we have built a great brand. Your mission is to tell the story about who we are, what we deliver and put our solutions in the spotlight to reveal the secrets behind modern living. Addressing the key benefits of our solutions and conveying their sustainable benefits is vital for ROCKWOOL’s continuous growth. As a strong communicator, you will help proactively maintain our reputation across various stakeholder groups and build trust in our communities.

Heb jij de nodige ervaring in marketing en communicatie en kijk je uit naar de volgende stap in je carrière?

Jouw werkzaamheden

In deze positie binnen Rockpanel ben jij verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-inspanningen in de Benelux. Binnen deze landen ben jij ‘het gezicht’ van Rockpanel-marketing. Jouw werkzaamheden variëren van het ondersteunen, analyseren, plannen, coördineren, budgetteren tot rapporteren en uitvoeren van zowel interne als externe marketingcommunicatieactiviteiten.

Alles dient in lijn te zijn met de algemene marketing- en communicatiestrategie van Rockpanel.

De doelgroep waar jij je in deze functie op focust zijn architecten, dealers en overige contacten die bij projecten in jouw werkgebied betrokken zijn. Geen dag is dus hetzelfde!

  • Jaarlijks MarCom-plan opstellen met lokale activiteiten die worden afgestemd met de wereldwijde Rockpanel-campagnes. Met het lokale salesteams zorg je gedurende het jaar voor uitrol van dit plan in de markt.
  • Het creëren van merkbekendheid van Rockpanel in de eerder beschreven landen. Een van de belangrijkste KPI's is de hoeveelheid omzet die deze inspanningen opleveren.
  • Je bent projectmanager voor alle Marcom-gerelateerde activiteiten. Je communiceert over verschillende lopende projecten met de lokale salesteams en bent het eerste aanspreekpunt.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de lokale sales meetings, denkt actief mee en stelt nieuwe ideeën voor om de lokale sales zo veel mogelijk te ondersteunen in de verkoop.
  • Deelnemer in het wereldwijde marketingteam van Rockpanel en actief in diverse marketingcampagnes die op dat niveau worden opgezet en uitgevoerd.

Wat vragen we van jou?

Als persoon ben je zelfsturend, proactief een commercieel ingesteld. Je bent hands-on en resultaatgericht maar verliest hierbij de langere termijn niet uit het oog. Je weet snel en op een vlotte manier zowel met interne als externe relaties een netwerk op te bouwen en onderhouden. Je bent conceptueel sterk, beschikt over sterke verbale en schriftelijke vaardigheden en streeft naar continue innovatie en verbetering op gebied van marketing.

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van marketing en communicatie/journalistiek;
  • 5+ jaar soortgelijke werkervaring bij voorkeur in de bouwsector;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Franse (pré) taal
  • 32-40u p.w. inzetbaar en bereidheid om 20% te reizen

Wij bieden

Rockpanel is een grote speler in het segment wat op gebied van marketing vooroploopt op andere organisaties in de bouwsector. Onze organisatie is en blijft in beweging, dit betekent volop kansen voor jou in deze mooie toekomstige carrière die je te wachten staat bij Rockpanel. Naast een prima salaris bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13e maand. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je 26 ADV dagen en andere voordelen zoals actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke activiteiten en een bijdrage in jouw sportschool contract.

Interesse?

Enthousiast geraakt en wil je graag meer te weten komen? Reageer via de sollicitatiebutton op onze website en wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden! Bij vragen schakel direct met onze recruiter Jacky Timmermans via 06-25486140 / jacky.timmermans@rockwool.com.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Operations & Production
Denmark
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
Norway
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
Denmark
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
Malaysia
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Human Resources
United Kingdom
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Information Technology
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Load more