Customer Service Representative DE and BE (Flemish region)

Netherlands
22 September 2021
Apply
Ensuring customer satisfaction with every order

As part of our tight-knit team, you will work with a strong customer focus, in a fast-paced environment where no two days are ever the same. Our common goal is to deliver the right material to the customer at the right time and place. It takes a special type of person to make that happen. Your personality and attitude is crucial in ensuring an excellent customer experience. In return, you will work with great products and get the right training and tools to enable you to reach our ambitious service goals. 

Rockpanel groeit! Doordat we zo hard groeien en de vraag naar ons product nog steeds toeneemt, zijn we op zoek naar versterking. In deze functie werk je in een ervaren en leuk Customer Service team en ben je verantwoordelijk voor de Duitse en Belgische markt. Geen dag is in deze functie hetzelfde!

Jouw uitdaging

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leveren van de beste service aan onze klanten, zowel extern (zoals dealers, aannemers, architecten) als intern (Area Sales Managers). Je bent dan ook mede verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen. Jouw primaire focus ligt op de Duitse en Belgische markt maar je gaat ook aanvullende ondersteuning bieden in andere kernmarkten (NL en UK) van jouw collega’s.

Je komt te werken in een team van 7 ervaren en enthousiaste collega’s en verwacht wordt dat je met een flexibele en positieve houding niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken. De werkzaamheden worden fulltime in dagdienst uitgevoerd en de standplaats is Roermond.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Dagelijks contact met verschillende doelgroepen, klanten informeren over producten, prijzen en doorlooptijden;
  • Zorgen voor optimale klanttevredenheid door tijdige en nauwkeurige orderinvoer, nauwlettend volgen van het orderafhandelingsproces en het coördineren van dagelijkse transportplanning activiteiten;
  • Uitvoeren van klantenservicetaken zoals plannen afspraken, identificeren en opvolgen leads, bijhouden klant- en projectgegevens, klachtenafhandeling en -registratie in SAP-systeem (Rockbis) en Rocksell (CRM), opstellen van offertes, afhandelen van nieuwe klant- en materiaalcodeverzoeken, inkoop en levering van accessoires;
  • Identificeren en implementeren van verbeterinitiatieven op het gebied van efficiëntie, optimalisatie en kwaliteit (operational excellence).

Over Rockpanel

Bij Rockpanel transformeren we vulkanisch gesteente in gevelbekleding. Onze producten zijn veilig, duurzaam en hebben een prachtig design. Zo zorgen ze voor inspirerende omgevingen waar mensen wonen, werken, leren en spelen.

Rockpanel gevelbekleding geeft niet alleen op duurzame wijze vorm aan ontwerpen van nieuwe gebouwen, maar helpt ook bij stedelijke regeneratie. Dit door het transformeren van lelijke, ouderwetse gebouwen tot aantrekkelijke, populaire leefomgevingen. Als onderdeel van ROCKWOOL Group - Groep - wereldleider op het gebied van steenwoloplossingen - wil Rockpanel zichzelf steeds verbeteren en optimaal bijdragen aan onze duurzaamheidsdoelen. Met dit internationaal gerenommeerde moederbedrijf als stevig fundament zijn wij in de positie om innovatief, snel en flexibel te zijn. 

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en enkele jaren ervaring binnen Customer Service omgeving;
  • Je bent bekend met supply chain processen (order-to-cash) in een internationale omgeving;
  • Vloeiend in Nederlands, Duits en Engels, en kennis van Frans is een pré;
  • Goede kennis van softwarepakketten, zoals MS Office en SAP of ander ERP pakket;
  • Natuurlijk ben je klantgerichtheid, heb je commerciële affiniteit, en verder ben je accuraat, gedisciplineerd, fijne teamspeler en kun je goed omgaan met druk en deadlines;
  • Tenslotte heb je een sterke focus op continue verbeteren van processen en werkwijzen. 

Interesse? 

Enthousiast geraakt en wil je graag meer te weten komen? Reageer via de sollicitatiebutton op onze website en wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden! Bij vragen schakel direct met onze recruiter Jacky Timmermans via 06 25 48 61 40 of jacky.timmermans@rockwool.com. 

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Sourcing, Procurement & Purchasing
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
United Kingdom
Rockfon
View post
Operations & Production
United Kingdom
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
Denmark
Rockpanel
View post
Engineering
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Customer Service.
Canada
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Load more