Area Sales Manager - Rockpanel Sverige

Sweden
14 September 2021
Apply
Kundnöjdhet och tillväxt i särklass

Du fungerar som en viktig länk mellan ROCKWOOL och våra kunder, och ser till att de får stenullslösningar som hjälper dem att hantera sina utmaningar och som gör vardagen bättre. Genom att arbeta på ett företag med en framgångsrik produktportfölj, stark marknadsposition och höga etiska krav kan du uppnå optimal kundnöjdhet och bidra till vår fortsatta tillväxt. I gengäld ser vi till att du får utmaningar, fortsätter utvecklas och har tillgång till utbildning och karriärmöjligheter.  

Rockpanel är en del av ROCKWOOL Group med huvudkontor och tillverkning i Roermond, Holland. Rockpanel tillverkar högkvalitativa fasadskivor av basalt, en vulkanisk bergart som ROCKWOOL använder för tillverkning av stenullsisolering.

Rockpanel finns representerat i flera länder i Europa och har funnits i Sverige sedan 3 år. Under dessa 3 år så har vi byggt upp ett starkt märke både hos arkitekter och byggare.

Rockpanel är inne i en väldigt spännande och expansiv fas och söker nu efter en ny kollega för att förstärka sin säljorganisation i Sverige för region väst. Du kommer ingå i ett team som består av kompetenta och hjälpsamma kollegor. Vi gör allt för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt vare sig det gället arkitekter och val av design, eller byggare som vill veta hur man hanterar och monterarar skivorna.

Din roll

Dina kunder kommer bestå av arkitekter, byggare, återförsäljare och kommuner. Vi söker därför en person som är lösningsorienterad, och som kan kommunicera med flera intressenter, allt från arkitekter till byggare. Du kommer vara inblandad i projekt från idé och skiss till uppstartsmöte av byggen. Du kommer utgå från hemmakontor och ansvarar själv för att organisera dina arbetsdagar. Ditt distrikt kommer främst vara väst men det kan även förekomma resor till andra delar då vi deltar i mässor runt om i landet.

Vem är du?

Med hjälp av dina goda kommunikationskunskaper tillsammans med konstruktions teknisk kunskap hittar du rätt lösningar för våra kunder. Du är uppsökande i ditt säljarbete, och det kommer vara ditt jobb att etablera nya och utveckla och stärka relationen med befintliga kunder. Det kan tex vara en presentation för arkitekter eller uppstartsmöte med en byggare. Du har tålamod att driva projekt som kan ta lång tid samtidigt som du kan stänga snabba projekt.

Du är motiverad och trivs med stor frihet att planera din dag och att uppnå dina uppsatta mål.  Din positiva energi gör det lätt att passa in i vårt team och bidra med dina kunskaper. Du är van att använda MS Office och CRM system, har du erfarenhet från byggbranschen så kan det vara en fördel men det är inget krav. 

Låter det intressant? Då är du välkommen att kontakta Business Managern för Sverige, Matias Testart på matias.testart@rockpanel.com och skicka in din ansökan. Han kan även svara på ev. frågor som du har.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Russian Federation
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
United Kingdom
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Engineering
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Denmark
Rockfon
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Netherlands
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Grodan
View post
Load more