Area Sales Manager

Norway
14 September 2021
Apply

Hvem er vi?
Rockpanel produserer og selger bærekraftig fasademateriale av høy kvalitet til byggebransjen og er kjent både hos arkitekter, entreprenører og byggevareforhandlere i hele Europa. Rockpanel har hovedkontor i Nederland med nordisk salgskontor i Danmark, og er en del av ROCKWOOL-konsernet – en av de store internasjonale aktørene i byggebransjen. Rockpanel har en flat organisasjon med gode utviklingsmuligheter, stort ansvar og muligheter for å påvirke rollen. I stillingen som Area Sales Manager rapporterer du direkte til salgsdirektør for Norden. Som nytt medlem i Rockpanel vil du møte kompetente og hjelpsomme kollegaer med mange års erfaring fra mange land.

Dette er stillingen
Rockpanel har i en årrekke opplevd sterk vekst og søker derfor 2 selvstendige og målrettede kolleger som kan presentere Rockpanel på det norske markedet.

Det skal skje ved å proaktivt dyrke prosjektmuligheter og ivareta spesifiserings- og salgsansvaret i Norge.

Du vil være ansvarlig for og inspirere både arkitekter, rådgivere og hovedentreprenører på prosjektmarkedet. Samt skape et sterkt samarbeid med byggevareforhandlere i distribusjonsleddet.

Du er skarp, ser muligheter og løsninger og tenker utenfor boksen.

Rockpanel leverer fasademateriale til mange forskjellige segmenter, og du opplever en variert arbeidsdag der du ofte befinner deg ute hos kundene. Hovedfokus vil ligge i å spre kjennskap og salg via arkitekter og entreprenører. Dine samarbeidspartnere er arkitekter og entreprenører, men kan også være en byggevareforhandlere, boligforeninger eller kommuner. Ditt mål er å sikre at Rockpanels løsninger blir brukt i flest mulige byggeprosjekter og følge salgsprosessen fra innledende design- og skissemøter frem til den rette løsningen er solgt og installert på bygget – fokus ligger i å spre kjennskapen og øke salget.

Området

Vi søker en konsulent i Oslo-området og en i Bergen-området, men kompetanse er prioritert over geografi, så ikke nøl med å søke på stillingen uansett hvor i landet du bor. Du jobber fra hjemmekontor og kjører til kundene derfra.

Hvem er du?

Ved hjelp av gode kommunikasjonsevner og teft for det byggetekniske, selger du inn de rette løsningene til kunder. Du er oppsøkende i salgsarbeidet, og det er din oppgave å etablere kontakt med nye kunder, samt utvikle og styrke relasjonen til eksisterende kunder.
Det kan f.eks. være å inngå lageravtaler med nye byggevareforhandlere eller bli valgt som foretrukket fasademateriale på et byggeprosjekt med en hovedentreprenør.

Du må kunne tenke «utenfor boksen» og sette sammen de rette kundeløsningene, samtidig som du har den nødvendige tålmodigheten med langsiktige prosjekter.

Du er selvmotiverende, trives med stor frihet i hverdagen, og griper mulighetene for å være en del av selskapets fremtidige utvikling. Samtidig er du en teamspiller som oppnår salgsresultater ved å være en troverdig og profesjonell partner som gir merverdi til kundene dine.

Du oppleves som en energisk, motivert og dedikert samarbeidspartner under prosjekteringsfasen, og sikrer kunden trygghet og kvalitet under hele prosessen.

I tillegg har du følgende kvalifikasjoner:

  • Salgserfaring og innsikt i prosjektbransjen, gjerne med et nettverk av arkitekter og entreprenører
  • Erfaring med å reise rundt til kunder og presentere design/løsninger
  • Snakker og skriver engelsk på forretningsnivå
  • Gjerne erfaring med CRM-systemer
  • Teknisk kunnskap om konstruksjoner, fasader eller andre designelementer vil være et pluss

Interessert?
Spørsmål om stillingen kan rettes til Allan Lindboe, Business Director, på allan@rockpanel.com.Send søknad innen 15. oktober via lenken nedenfor. Samtaler skjer fortløpende, så ikke nøl med å sende en søknad hvis du mener at du er den rette kandidaten.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
United Kingdom
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Customer Service.
Netherlands
Rockpanel
View post
Sales & Key Account Management
Belgium
Rockpanel
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Russian Federation
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
United Kingdom
ROCKWOOL Group
View post
Load more