Salgssupport / Lead Generator til Danmark og Norge

Denmark
30 August 2021
Apply

Salgssupport / Lead generator til Danmark og Norge

Trives du med kontakt til forskellige typer kunder i byggebranchen som entreprenører, tømmerhandlere og arkitekter, og har du lyst til at bearbejde disse kunder proaktivt med facadeløsninger til deres byggeprojekter.

I stillingen som salgssupport får du mulighed for at bruge og udvikle dit talent for salg og samtidig støtte de eksterne konsulenter i at fortsætte Rockpanels vækst og succes. Både ved arbejde med egne projekter og ved at skabe leads til de eksterne kollegaer.


Hvem er vi?
Rockpanel producerer og sælger bæredygtigt facademateriale af høj kvalitet til byggeindustrien og er kendt både hos arkitekter, entreprenører og tømmerhandlere. Rockpanel har hovedkontor i Holland, og er repræsenteret i flere lande i Europa. Det danske salgskontor er beliggende i Hedehusene og er en del af ROCKWOOL Koncernen. Rockpanel har en flad organisation, hvor der er gode udviklingsmuligheder, stort ansvar og mulighed for at påvirke rollen. Som nyt medlem i Rockpanel vil du kunne møde kompetente og hjælpsomme kollegaer med mange års erfaring.

Dette er rollen
Rockpanel har i en årrække oplevet stærk vækst og søger derfor en selvstændig og målrettet kollega til proaktivt at opdyrke flere muligheder i projektmarkedet, samt varetage indkommende forespørgsler på mail og telefon fra de forskellige kundesegmenter, give kunderne svar på deres forespørgsler og sende dem inspiration eller tilbud på vores facade-materiale. Fokus ligger i at udbrede kendskabet og hjælpe vores kunder bedst muligt med at tage det rigtige facadevalg.

Rockpanel har facademateriale til mange forskellige segmenter, så du vil opleve en varieret arbejdsdag fra kontoret i Hedehusene, hvor du en stor del af tiden rådgiver kunderne. Dit mål er at sikre, at kunden får den rette information om Rockpanels løsninger, samt at følge salgsprocessen og booke møder til de eksterne konsulenter.

Hvem er du?
Ved hjælp af dine gode kommunikationsevner, sælger du de rigtige løsninger ind til vores kunder. Du er proaktiv i at generere gode leads og være en stærk intern sparringspartner for sælgerne og konsulenterne i Norge og Danmark.

Det er din opgave at etablere kontakten til nye kunder, udfærdige tilbud og skabe et møde ved kunden for vores eksterne konsulenter.

Du skal kunne holde styr på projekter til dine kunder, kunne give en god service, samt være klar på at følge op på tilbud og kampanger.

Du er selvmotiverende og trives med en stor frihed i dagligdagen samt griber mulighederne for at være en del af firmaets fremtidige udvikling. Samtidig er du en teamplayer der opbygger det gode samarbejde med både kunder og kollegaer, ved at være en troværdig og professionel partner.

Du opleves som en altid energisk, motiveret og dedikeret samarbejdspartner, som giver kunden tryghed og kvalitet helt frem til slutmålet.

Derudover har du følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med support og opbygning af relationer til kunder i en B2B virksomhed.
  • Erfaring med lead generering / mødebookning
  • Norsk i tale og skrift vil være et plus.

Interesseret?
Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Business Director Allan Lindboe via allan@rockpanel.com.
Vi beder dig sende din ansøgning inden den 30 September, da samtaler vil blive holdt løbende til vi finder den rette kandidat.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Russian Federation
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
United Kingdom
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Engineering
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Denmark
Rockfon
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Netherlands
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Grodan
View post
Load more