Specification Sales Manager

Netherlands
03 September 2021
Apply
Achieving customer excellence and growth

Being the critical link between ROCKWOOL and our customers, you ensure they are presented with stone wool solutions that help to address their challenges and make a difference to people’s everyday lives. Working in a company with a great product portfolio, a strong market position and high ethical standards, you will be able to achieve customer excellence and contribute to our continued growth. In return, we make sure to provide you with challenges, development, training and career opportunities.  

Rockpanel groeit! Doordat we zo hard groeien en de vraag naar ons product nog steeds blijft toenemen zijn we op zoek naar versterking. In deze functie ben jij als specification sales manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ontwerp van Rockpanel geveloplossingen bij de grootste architecten en ontwikkelaars in NL.

Jouw werkzaamheden

In jouw functie als Specification Sales Manager ben je verantwoordelijk voor advies en voorschrijving van Rockpanel producten bij grotere architectenbureaus en ontwikkelende aannemers. Je maakt deel uit van een enthousiast en ondernemend  verkoopteam (10 directe collega's), waarbij je jouw taken verdeeld met nog 1 andere specification sales manager.  

 • Je bent het gezicht en aanspreekpunt voor de architect in NL voor alles wat te maken heeft met Rockpanel producten!
 • Je bent de kartrekker van projecten in de ontwerpfase
 • Je bent proactief in het aangaan van projecten in de markt die te maken hebben duurzaamheid en circulariteit.
 • Je onderhoudt jouw netwerk op een proactieve wijze en bent betrokken bij (of je organiseert) relevante netwerk activiteiten.
 • Je ontwikkelt diepgaande marktkennis over gevel-, hoogbouw- en brandveiligheid in Nederland en creëert met deze kennis oplossingen zowel intern als extern.
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste en volledige documentatie (CRM) en planning van specificaties en projecten.

Wat vragen we van jou?

Jij legt makkelijk contact en weet jouw zakelijke netwerk op een proactieve en effectieve manier verder uit te bouwen. Je bent bekend met normen/voorschriften van gevels van grote bouwprojecten en je beschikt over het vermogen om onze productvoordelen te vertalen naar klantgerichte oplossingen met een winst belofte voor de stakeholders in de bouwkolom. Je voelt je als een vis in het water bij het ontwikkelen in de vroege ontwerpfase en hebt het vermogen om een langdurig project in goede banen te leiden!

 • Afgeronde HBO-opleiding (pré achtergrond bouwindustrie)
 • Min. 3 jaar relevante werkervaring in de bouwsector
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede analytische vaardigheden en uitstekende presentatie skills
 • Je beschikt over een bestaand netwerk bij de grootste architectenbureaus in NL of hebt de competenties om een geschikt netwerk op te bouwen.

Wij bieden

Een uitdagende job in het team van Rockpanel waar de business volop in beweging is. Naast een prima salaris, auto en bonusregeling bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13e maand. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je 26 ADV dagen en andere voordelen zoals actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke activiteiten en een bijdrage in jouw sportschool contract.

Interesse?

Enthousiast geraakt en wil je graag meer te weten komen? Reageer via de sollicitatiebutton op onze website en wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden! Bij vragen schakel direct met onze recruiter Jacky Timmermans via jacky.timmermans@rockwool.com.

Let op: De selectie van de sollicitaties op deze vacature vindt plaats in week 38. Onze recruiter zal dan contact met je opnemen op jouw sollicitatie te bespreken.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Russian Federation
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
United Kingdom
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Engineering
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Denmark
Rockfon
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Netherlands
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Grodan
View post
Load more