Traineeship Tuinbouw

Netherlands
19 July 2021
Apply
Challenged to achieve something extraordinary

As a member of our team, you will be challenged in your everyday work and participate in interesting projects to evolve new technologies and products for ROCKWOOL. Your work will contribute to innovations that will take our business forward and enable us to stay leaders in our industry. In our creative and dynamic work environment, you will be empowered to engage with credible partners and be at the very forefront of our industry. 

Je hebt je diploma Plant Science aan de WUR of Greenhouse Horticulture aan de HAS (bijna) op zak en nu? Welke positie sluit perfect aan bij je interesses, waar word je echt gelukkig van en welke richting wil je op gaan in de tuinbouw? Wij gaan dit samen uitzoeken en bieden je d.m.v. ons traineeship in twee jaar tijd een solide basis voor succesvolle carrière in de internationale high tech tuinbouw!

Jouw uitdaging

In de komende twee jaar wordt jij in dit traineeship klaargestoomd voor een mooie (internationale) carrière binnen Grodan. Denk hierbij aan een job als Teeltspecialist, Account Manager of Product Development Specialist binnen R&D. Jij gaat in deze periode zelf ervaren wat het beste bij jou past! We hebben ruimte om meerdere trainees de komende periode te begeleiden. Je vormt samen met de andere trainees een klein team, om van elkaar te leren en ideeën en ervaringen uit te wisselen. Je wordt goed begeleid vanuit onze R&D- en Business Support (teelt specialisten) afdelingen door middel van coaching on-the-job, een buddy, vakinhoudelijke- en persoonlijke trainingen. Je draait mee in diverse projecten binnen R&D bijv. het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Verder ga je actief aan de slag met het begeleiden van cultivation trials bij klanten en proefstations en leer je o.a. om inzicht te krijgen in de link tussen crop performance, klimaat- en wortel zone. Daarnaast draai je ook mee bij de implementatie van onze eGro en sensorsytemen bij onze klanten.

We verwachten dat je ongeveer 1-3 dagen op ons hoofdkantoor in Roermond werkt en de andere dagen werk je vanuit proefstations in o.a. Bleiswijk en Venlo of vanuit huis.

Kortom: een super leerzame periode waarbij je de tuinbouwsector vanuit allerlei verschillende disciplines binnen Grodan leert kennen.

Wat vragen we van jou?

  • Afgeronde HAS HBO Greenhouse horticulture opleiding of Plant Science aan de WUR en je hebt max. 1 jaar werkervaring
  • Stage-ervaring binnen planten- en groenteteelt is gewenst, natuurlijk een sterke affiniteit met de glastuinbouwsector en je bent theoretisch goed onderlegd op het gebied van plantenteelt;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en je vindt het interessant om te reizen, gezien de diverse locaties waar je werkt
  • Analytisch sterk, ondernemend, resultaatgericht, teamspeler, klantgericht, sterke drive om te verbeteren en uitgedaagd te worden

Wij bieden

Een solide basis voor succesvolle carrière in internationale high tech tuinbouw. Een uitdagende rol binnen een professioneel en ambitieus bedrijf met hoogwaardige innovatieve producten, systemen en diensten. Er is voldoende ruimte voor ondernemerschap en de communicatielijnen zijn kort. We zijn trots op onze resultaatgerichte cultuur waar teamwork en een nuchtere en hands-on houding gebruikelijk zijn. Gedurende je traineeship volg je functie inhoudelijke trainingen en diverse workshops (zoals beïnvloeden, conflict management en cross cultural communication). Startdatum liefst 1 September 2021.

Naast een prima salaris bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13e maand en reiskostenvergoeding. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je 26 ADV dagen en andere voordelen zoals actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke activiteiten en een bijdrage in jouw sportschool contract.

Interesse?

Enthousiast geraakt en wil je graag meer te weten komen? Reageer via de solliciatiebutton op onze website en wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden! Bij vragen schakel direct met onze recruiter Jacky Timmermans via 06-25486140 / jacky.timmermans@rockwool.com

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Russian Federation
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
United Kingdom
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Engineering
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Denmark
Rockfon
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Netherlands
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Grodan
View post
Load more