Traineeship Tuinbouw

Netherlands
14 December 2021
Apply

Je bent bezig met afronding van je diploma Plant Science aan de WUR of Greenhouse Horticulture aan de HAS of je hebt het al op zak en nu? De toekomst ligt aan je voeten, maar welke positie sluit perfect aan bij je interesses, waar word je echt gelukkig van en welke richting wil je op gaan in de tuinbouw? Grodan  biedt je de unieke mogelijkheid dit samen uit te zoeken  d.m.v. ons traineeship in twee jaar tijd een solide basis op te bouwen voor succesvolle carrière in de internationale high tech tuinbouw!

Jouw uitdaging

In de komende twee jaar wordt jij in dit traineeship klaargestoomd voor een mooie (internationale) carrière binnen Grodan. Denk hierbij aan een job als Teeltspecialist, Account Manager of Product Development Specialist binnen R&D. Jij gaat in deze periode zelf ervaren wat het beste bij jou past! Je vormt samen met de andere trainees een klein team, om van elkaar te leren en ideeën en ervaringen uit te wisselen. Je wordt intensief begeleid vanuit onze R&D- en Business Support (teelt specialisten) afdelingen door middel van coaching on-the-job, een buddy, vakinhoudelijke- en persoonlijke trainingen. Je draait mee in diverse projecten binnen R&D bijv. het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Verder ga je actief aan de slag met het begeleiden van cultivation trials bij klanten en proefstations en leer je o.a. om inzicht te krijgen in de link tussen crop performance, klimaat- en wortel zone. Daarnaast draai je ook mee bij de implementatie van ons eGro data platform en sensor systemen bij onze klanten.

We verwachten dat je ongeveer 1-3 dagen op ons hoofdkantoor in Roermond werkt en de andere dagen ben je actief in de markt bij klanten of proef locaties of werk je vanuit huis.

Kortom: een super leerzame periode waarbij je de internationale tuinbouwsector vanuit verschillende disciplines binnen Grodan leert kennen.

Wat vragen we van jou?

  • Afgeronde HAS HBO Greenhouse horticulture opleiding of Plant Science aan de WUR en je hebt max. 1 jaar werkervaring
  • Stage-ervaring binnen planten- en groenteteelt is gewenst, natuurlijk een sterke affiniteit met de glastuinbouwsector en je bent theoretisch goed onderlegd op het gebied van plantenteelt;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en je vindt het interessant om te reizen, gezien de diverse locaties waar je werkt
  • Analytisch sterk, ondernemend, resultaatgericht, teamspeler, klantgericht, sterke drive om te verbeteren en uitgedaagd te worden

Wij bieden

Een solide basis voor succesvolle carrière in internationale high tech tuinbouw. Een uitdagende rol binnen een professioneel en ambitieus bedrijf met hoogwaardige innovatieve producten, systemen en diensten. Er is voldoende ruimte voor ondernemerschap en de communicatielijnen zijn kort. We zijn trots op onze resultaatgerichte cultuur waar teamwork en een nuchtere en hands-on houding gebruikelijk zijn. Gedurende je traineeship volg je functie inhoudelijke trainingen (voorbeelden: product kennis, growing systems, rootzone management) en diverse workshops (zoals beïnvloeden, conflict management en cross cultural communication).

Naast een prima salaris bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13e maand en reiskostenvergoeding. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je 26 ADV dagen en andere voordelen zoals actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke activiteiten en een bijdrage in jouw sportschool contract.

Interesse?

Enthousiast geraakt en wil je graag meer te weten komen? Reageer via de solliciatiebutton op onze website en wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden! Bij vragen schakel direct met onze recruiter Joey de Bruijn via joey.bruijn@rockwool.com

Apply

Areas Of Interest

Locations

Brands

We can't find any results that match your search

Sales & Key Account Management
France
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
Canada
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Human Resources
Canada
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
Germany
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Support staff
France
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
Hungary
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
United States of America
ROCKWOOL Technical Insulation
View post
Human Resources
United States of America
ROCKWOOL Group
View post
Load more