Operator Pers- en Verflijn (ploegendienst)

Netherlands
30 June 2021
Apply
Turning stone into remarkable products

Transforming natural resources into high-quality stone wool products puts you at the center of what makes ROCKWOOL successful in its industry. In our technologically-advanced production environment, you work closely with skilled colleagues who all strive to improve and optimize our manufacturing processes. You are offered the opportunity to work in an organization which cares about its employees and has a people-driven culture.

.

Operator Pers- en Verflijn (Ploegendienst)

Rockpanel groeit! Kwaliteit en innovatie staan aan de basis van het succes van Rockpanel. Wil jij, samen met collega’s die trots zijn op onze producten en toepassingen, verder bouwen aan dit succes? De komende jaren verwachten wij een sterke groei, op de middellange termijn gaan we uitbreiden van 2 naar 4 (productie)lijnen. Wij zijn een stabiele en loyale werkgever waar we investeren in onze mensen en fabrieken. Lees snel verder en reageer.  

Je komt te werken in ploegendienst in een team van 4 tot 7 operators per dienst, met de Leading Hand die als leidinggevende aanwezig is. In totaal zijn we met ongeveer 60 Rockpanel operators. Over de hele wereld worden onze Rockpanel producten en oplossingen gebruikt om gebouwen te verfraaien en veiliger te maken. Wij zijn dan ook allemaal trots om iedere keer weer de resultaten te zien. We zijn onderdeel van ROCKWOOL en in Roermond werken in totaal meer dan 1.200 collega’s.

Een werkdag als Operator Pers- en Verflijn…

Jij werkt in een ploegenrooster en start vandaag met een ochtenddienst die begint om 07:00 uur. Je bent 15 min. eerder aanwezig op de afdeling, waar je eerst nog even bijpraat met je collega’s en de Leading Hand van jouw ploeg die ondertussen de indeling van de ochtenddienst met jullie deelt. Je weet welke producten er vandaag worden geproduceerd en wat hierin van jou als operator wordt verwacht. Op jouw werkplek krijg je een kwalitatief goede overdracht van de collega uit de nachtdienst, waardoor jij goed voorbereid kan starten aan jouw werkdag. Gedurende jouw dienst bewaak je de productie- en procesvoortgang door alert te zijn op o.a. storingen, defecten en afwijkingen. Je stelt de machines in en zorgt dat de materialen/gereedschappen voorradig zijn die je nodig hebt voor het produceren van de diverse producten. Daarnaast schakel je de machine om daar waar nodig en verricht je hierbij schoonmaakwerkzaamheden. Regelmatig doe je kwaliteitscontroles bij de producten om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit aan onze klanten leveren die ze van ons gewend zijn. Je onderhoudt je werkplek tijdens de dienst en als er verstoringen zijn in het productieproces dan zorg jij er als operator voor dat deze worden opgelost, indien nodig met hulp van je collega’s. Wanneer het probleem verholpen is en de lijn weer draait, zorg je ervoor dat de bronoorzaak wordt achterhaald om hiermee te voorkomen dat het probleem nog een keer terugkomt. Je maakt hiervan een duidelijke omschrijving in het dienstrapport. Rond 14:50 word je afgelost door jouw collega van de middagdienst, welke jij een kwalitatief goede dienstoverdracht geeft. Je hebt de belangrijkste voorbereidingen getroffen, waardoor voorraden en gereedschappen beschikbaar zijn zodat de volgende ploeg een vliegende start kan maken. Je dienst zit er dan alweer op, het is mooi geweest voor vandaag. Geniet nog van je vrije middag en avond!

Hoofdwerkzaamheden:

• Gedegen werkoverdracht met je collega’s;

• Bedienen van diverse productiemachines;

• Instellen, bijregelen en reguleren van installaties en randapparaten;

• Uitvoeren van kwaliteitscontroles;

• Handhaven van orde, netheid en milieuvoorschriften;

• Onderhouden/schoon maken van machines tijdens ombouw en stops;

• Uitvoeren van 1e lijnsonderhoud;

• Actief deelnemen aan verbeteringsgroepen en operatoroverleg.

Jouw profiel

Jij bent een échte teamspeler die er niet vies van is om de handen uit de mouwen te steken en van aanpakken weet. Je denkt oplossingsgericht wanneer er problemen optreden en je gebruikt jouw ervaring en inzicht om actief mee te werken aan verbetering van onze processen. Veiligheid staat voor jou voorop en je werkt altijd volgens de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van Milieu en Veiligheid. Deze positie als operator is een mooie kans om jezelf uit te dagen bij een grote, loyale en stabiele organisatie met mogelijkheden om te leren en door te groeien.

• Afgeronde opleiding op minimaal MBO-2 niveau (pré technische richting) / Vapro A of B, of de bereidheid om een opleiding op dit niveau te behalen binnen onze bedrijfsschool;

• Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlandse taal;

• Bereidheid tot werken in een (4/5) ploegendienstrooster.

Dit bieden wij

Een uitdagende functie bij een stabiel bedrijf met hoogwaardige, innovatieve producten. Er is ruimte voor jouw eigen invulling en initiatief tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden en wij bieden graag de ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij onder meer:

•  Een eigen bedrijfsschool met mogelijkheden om opleidingen te volgen tot o.a. Operator A of B.

•  Een prettige bedrijfscultuur, waar teamwork en een ‘down to earth’ houding centraal staan.

•  Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een prima salaris en de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Daarnaast een mooi secundair pakket met o.a. vakantiegeld, 13de maand, vergoeding van de reiskosten, een bijdrage in jouw sportschool abonnement en aanvullende ziektekostenverzekering.

Interesse?

Herken jij jezelf in het omschreven profiel? Wij nodigen je uit om te solliciteren of neem contact op met onze recruiter Joran Aben via joran.aben@rockwool.com of via 0475-353124.

Apply

Areas Of Interest

Locations

Brands

We can't find any results that match your search

Operations & Production
Canada
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Support staff
France
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
Belgium
Rockpanel
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
Hungary
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Support staff
France
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Customer Service.
Netherlands
Grodan
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Grodan
View post
Load more