Operator A (4/5 ploegendienst)

Netherlands
10 August 2022
Apply

Beschik jij over een “Can-Do” mentaliteit, heb je technische affiniteit en voel jij je thuis in een productieomgeving waarin je jouw mouwen kunt opstropen? Als Operator bij Rockwool krijg jij de ruimte om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat zoveel mogelijk naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht!

Al meer dan 80 jaar zijn wij wereldmarktleider in het maken en verkopen van steenwol oplossingen. Uiteraard doen we dit niet alleen! We doen dit samen met meer dan 11.000 ROCKWOOL-collega’s wereldwijd, waarvan er 1.200 op onze locatie in Roermond werkzaam zijn.

Een werkdag als Operator A…

Jij werkt in een ploegenrooster en start vandaag met een ochtenddienst die begint om 07:00 uur. Je bent 15 min. eerder aanwezig op de afdeling waar je eerst nog even bijpraat met je collega’s en de Leading Hand van jouw ploeg die ondertussen de indeling van de ochtenddienst met jullie deelt. Je weet welke producten er vandaag worden geproduceerd en wat hierin van jou als operator wordt verwacht. Op jouw werkplek krijg je een kwalitatief goede overdracht van de collega uit de nachtdienst, waardoor jij goed voorbereid kan starten aan jouw werkdag. Gedurende jouw dienst bewaak je de productie- en procesvoortgang door alert te zijn op o.a. storingen, defecten en afwijkingen. Je stelt de machines in, zorgt dat de materialen/gereedschappen voorradig zijn die je nodig hebt voor het produceren van de diverse producten en schakelt de machine om daar waar nodig. Regelmatig doe je kwaliteitscontroles bij de diverse producten om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit aan onze klanten leveren die ze van ons gewend zijn. Je onderhoudt je werkplek tijdens de dienst en zijn er verstoringen in het productieproces, dan zorg jij er als operator voor dat deze worden opgelost, indien nodig met hulp van je collega’s. Wanneer het probleem verholpen is en de lijn weer draait, zorg je ervoor dat de bronoorzaak wordt achterhaald om hiermee te voorkomen dat het probleem nog een keer terugkomt. Je maakt hiervan een duidelijke omschrijving in het dienstrapport. Rond 14:50 word je afgelost door jouw collega van de middagdienst, welke jij een kwalitatief goede dienstoverdracht geeft. Je hebt de belangrijkste voorbereidingen getroffen, waardoor voorraden en gereedschappen beschikbaar zijn zodat de volgende ploeg een vliegende start kan maken. Je dienst zit er dan alweer op, het is mooi geweest voor vandaag. Geniet nog van je vrije middag en avond!

Hoofdwerkzaamheden:

• Bedienen van diverse productiemachines;

• Instellen, bijregelen en reguleren van installaties en randapparaten;

• Handhaven van orde, netheid en milieuvoorschriften;

• Onderhouden/schoon maken van machines tijdens stops;

• Uitvoeren van 1e lijnsonderhoud;

• Actief deelnemen aan verbeteringsgroepen en operatoroverleg.

Jouw profiel

Jij bent een échte teamspeler die er niet vies van is om de handen uit de mouwen te steken en weet van aanpakken. Je denkt oplossingsgericht wanneer er problemen optreden en je gebruikt jouw ervaring en inzicht om actief mee te werken aan verbetering van onze processen.

Veiligheid staat voor jou voorop, je werkt altijd volgens de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van Milieu en Veiligheid. Deze positie als operator is een mooie kans om jezelf uit te dagen bij een grote, loyale en stabiele organisatie met mogelijkheden om te leren en door te groeien.

• Afgeronde opleiding op MBO-2 niveau (pré technische richting) / Vapro A, of de bereidheid om een opleiding op dit niveau te behalen binnen onze bedrijfsschool;

• Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlandse taal;

• Bereidheid tot werken in een ploegendienstrooster.

Dit bieden wij

Een uitdagende functie bij een stabiel bedrijf met hoogwaardige, innovatieve producten. Er is ruimte voor jouw eigen invulling tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden en wij bieden graag de ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen bedrijfsschool, waarbinnen het mogelijk is om bijvoorbeeld een opleiding tot operator A te volgen. Wij zijn trots op de prettige cultuur binnen ROCKWOOL, waar teamwork en een ‘down to earth’ houding centraal staan. Naast een prima salaris en de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioenregelingen, vakantiegeld, 13de maand en reiskosten. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je andere voordelen zoals een actieve personeelsvereniging, een fijn bedrijfsrestaurant en een bijdrage in jouw sportschool abonnement en aanvullende ziektekostenverzekering.

Interesse?

Herken jij jezelf in het omschreven profiel? Wij nodigen je uit om te solliciteren of neem contact op met onze recruiter Ingrid Maassen via ingrid.maassen@rockwool.com of via +31 31 475 353961.

Apply

Areas Of Interest

Locations

Brands

We can't find any results that match your search

Operations & Production
United States of America
Rockfon
View post
Operations & Production
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Sales & Key Account Management
Netherlands
Grodan
View post
Human Resources
Singapore
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
Norway
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Load more