Maintenance Technician - Monteur

Netherlands
12 October 2021
Apply
Turning stone into remarkable products

Transforming natural resources into high-quality stone wool products puts you at the center of what makes ROCKWOOL successful in its industry. In our technologically-advanced production environment, you work closely with skilled colleagues who all strive to improve and optimize our manufacturing processes. You are offered the opportunity to work in an organization which cares about its employees and has a people-driven culture.

Heb jij minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in de richting van werktuigbouwkunde en beschik je over een “Can-Do” mentaliteit? Als Maintenance Technician-Monteur bij ROCKWOOL krijg jij de ruimte om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Een ding is zeker: jij gaat je hier niet vervelen!

Dit zijn wij

De ROCKWOOL Groep is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in steenwol oplossingen. De Groep heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst, waarvan ongeveer 1.200 in Roermond. Samen creëren en leveren wij duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar ook sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Dit zoeken wij

Voor deze vacatures zijn wij op zoek naar kandidaten met kennis en ervaring op zowel het gebied van Maintenance Technician, Werktuigbouwkunde, Mechatronica als Electro-techniek. We hebben mogelijkheden in de dagdienst en in de storingsdienst (5-ploegenrooster).

Kernwerkzaamheden

  • Safety first! Je gaat verantwoord om met je eigen veiligheid en die van anderen;

  • Het (preventief & curatief) onderhouden van machines;

  • Analyseren, testen en in bedrijfstellen van machines;

  • Preventieve werkorders, het voorkomen en verhelpen van storingen;

  • Onderzoeken, lokaliseren en verhelpen van storingen;

  • Actieve deelname aan (verbetering)projecten en werkoverleggen.

Jouw profiel

Als monteur bieden wij jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied en de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan toe te passen in de dagelijkse praktijk. Je hebt binnen ROCKWOOL diverse mogelijkheden om door te groeien (senior monteur, werkvoorbereider of voorman). Daarnaast ontvang je een vaste aanstelling en goed arbeidsvoorwaardenpakket (zowel primair als secundair). Naast een prima salaris bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13de maand en reiskosten. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je 13 ATV dagen en andere voordelen zoals actieve personeelsvereniging, bedrijfsrestaurant en bijdrage in jouw sportschool contract. We zoeken iemand die wil doorgroeien en ben jij diegene die kan doorgroeien, reageer dan. Je bent resultaatgericht, neemt initiatief, komt gemaakte afspraken na. Door jouw leergierige houding en drive bouw je snel kennis en ervaring op. Al met al maak jij jezelf binnen korte termijn onmisbaar bij het installeren, repareren en onderhouden van installaties binnen ROCKWOOL.

  • Minimaal afgeronde MBO-4 niveau opleiding (met een diploma op niveau 3 vragen we de bereidheid je verder te ontwikkelen);

  • Praktijkgerichte kennis en ervaring met machineonderhoud binnen een industriële omgeving;

  • Ambitie en bereidheid om je te blijven ontwikkelen en je kennis te vergroten door middel van het volgen van relevante cursussen en opleiding.

  • Bereidheid tot werken van consignatiediensten (wanneer je werkt in de dagdienst).

Interesse?

Wekt het functieprofiel van Maintenance Technician-Monteur jouw interesse? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Voor aanvullende vragen neem contact op met Ingrid Maassen, HR Partner op 0475-353961 of via ingrid.maassen@rockwool.com.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
United Kingdom
Rockfon
View post
Operations & Production
United Kingdom
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Sales & Key Account Management
Denmark
Rockpanel
View post
Engineering
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Customer Service.
Canada
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Human Resources
United Kingdom
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Operations & Production
Netherlands
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Load more