Project Sales Manager - Jylland

Denmark
23 August 2021
Apply

Project Sales Manager
Har du et godt indblik i byggebranchen og gode relationer? Er du klar til at tage udfordringen op og sælge en ny, revolutionerende og bæredygtig byggeløsning på det danske marked? Er du på udkig efter et salgsjob, hvor du kan bruge og udvikle dit talent for salg og samtidig bidrage til Rockfons vækst og succes? Så har du muligheden for at blive vores nye Project Sales Manager.

Hvem er vi?
Rockfon er en del af ROCKWOOL koncernen. Vi er specialiseret i at levere et komplet sortiment af loftsystemer, der kombinerer akustiske loftplader af stenuld med Chicago Metallic skinnesystemer og forskelligt tilbehør.

Vores støjabsorberende loft- og vægløsninger er en hurtig og nem metode til at skabe smukke og behagelige rum. De er holdbare og nemme at installere, beskytter mod støj og reducerer brandspredning – og er samtidig et konstruktivt bidrag til en bæredygtig fremtid.


Dette er rollen
Rockfon har en ambitiøs vækst strategi indenfor samtlige af Rockfons produkt sortimenter, derfor skal den rette kandidat være i stand til at udvikle sit distrikt ved at vækste nuværende kunder med eksisterende produkt sortiment samt tiltrække yderligere nye kunde emner indenfor Rockfons fokus områder. Rockfon vil vækste profitabelt hvorfor Rockfon stræber efter at være ”best-in-class” indenfor pull og specifikation sales, derfor må kandidaten være fortrolig med at kreere vækst via dette samt kunne skabe betydelig efterspøgelse i markedet.

Rockfon har klare defineret applikationer hvor Rockfon vil skabe maksimalt værdi ved tilbyde den optimale løsning. Derfor forventes det at kandidaten er omhyggelig og fortrolig med ”pre” og ”post” salg. Rockfon arbejder struktureret, målrettet og fokuseret på at opnå de indsatser som skal til for at få succes i et marked med stor konkurrence.

Endvidere forventer vi at du kan:

  • Demonstrere en dokumenteret succes inden salg i Danmark i et konkurrence intensivt marked.

  • Erfaring fra byggebranchen og salg via distributører er et krav/plus.

  • Bevis for at være i stand til at konvertere forretningsmuligheder til ordrer.

  • Entreprenør ånd med drive og kommerciel indsigt.

  • Gode kommunikations- og præsentationsfærdigheder.

  • Kunne oprette netværk og udbygge relationer både internt og eksternt.

  • Kunne levere tekniske og kommercielle produktpræsentationer til kunder.

  • Demonstrerbare organisatoriske, planlægnings- og tidsstyringsevner.

  • Budgetmanagement inden for slagsdistriktet.

  • Gode engelsksproglige færdigheder (skriftlige og mundtlige).

Hvem er du?
Ved hjælp af dine gode kommunikationsevner og din flair for de byggetekniske produkter indenfor projekt markedet, sælger du de rigtige løsninger ind til vores kunder. Du er opsøgende i dit salgsarbejde, og det er din opgave at etablere kontakten til nye og eksisterende kunder samt at udvikle og styrke relationen til eksisterende kunder.
Du er kendt som en selvstarter, og med din udadvendte personlighed og fantastiske kommunikationsevner forstår du på troværdig vis at sælge budskabet om Rockfons produkter.
Du navigerer gnidningsfrit mellem de mange forskellige stakeholders i byggeprocessen, og du forstår at spotte muligheder, tage kontakt og bygge stærke relationer med dine kunder.

Det er afgørende, at du har en solid forretningssans og forstår udbudsprocessen.

Derudover forventer vi, at du:  

• Opnå årlige salgs mål i forhold til budget, samt sikre en styrket pipeline på kort, mellem og lang sigt.
• Sikre ordretilgang ud fra pipelinen på tværs af Rockfon produkt porteføljen, med høj fokus mer/op salg.
• Bevare markedslederstatus for udvalgte sektorer, og udbygge kundebasen inden for nye segmenter.
• Opnå en øget markedsandel for udvalgte segmenter i markedet.
• Blive betroet rådgiver for Rockfons udvalgte interessenter som arkitekter og specialister og dermed etablere langsigtede partnerskaber.

Hvad vi tilbyder
Dette er en unik mulighed for at få ansvaret for salg af et bæredygtigt byggesystem i samspil med en stærk organisation og være med til at sikre, at Rockfon bliver integreret i byggebranchen i Danmark. Hver dag byder på nye spændende udfordringer og du kommer til at arbejde selvstændigt og udvikle dig i stillingen. Derudover kan du se frem til at blive en del af et fantastisk salgsteam, hvor dine kolleger sidder klar med sparring og støtte i dagligdagen.  


Er du interesseret?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Partner, Nicklas Eisland-Schmidt via: nicklas.eislandschmidt@rockwool.com
Du kan også læse mere om os på www.rockfon.com. Send sin ansøgning med CV via linket senest fredag d. 24. September 2021 -  og gerne allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler.


Lokation
Rockfons salgskontor er beliggende i Hedehusene, dog vil denne position blive med base fra hjemmekontor. Den største del af tiden vil jobbet foregå selvstændigt ude hos kunder og partnere i salgsdistriktet (tidsfordeling er fleksibel). Primær distrikt Jylland.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

We can't find any results that match your search

Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Russian Federation
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Information Technology
United Kingdom
ROCKWOOL Group
View post
Operations & Production
United States of America
ROCKWOOL Firesafe Insulation
View post
Engineering
Denmark
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Denmark
Rockfon
View post
Sourcing, Procurement & Purchasing
Netherlands
ROCKWOOL Group
View post
Finance & Control
Poland
ROCKWOOL Group
View post
Marketing, Communications & Public Affairs
Netherlands
Grodan
View post
Load more