Pasqyra e të gjithë produkteve

Izolimi i murit të jashtëm

Muret e jashtme të objektit, përveçse krijojnë përshtypjen e parë, mbrojnë banorët edhe nga ndikimet mjedisore. ROCKWOOL ofron një sërë zgjidhjesh për izolimin termik, akustik dhe mbrojtjen nga zjarri të fasadave të kontaktit dhe të ventiluara si dhe konstruksioneve prej druri dhe metali.

Shiko produktin
External walls, ETICS, MUH, multi unit, offices

Izolimi i murit te brendshëm

Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh për mbrojtjen termike, akustike dhe ndaj zjarrit të mureve të brendshme, pavarësisht nëse jeni duke izoluar mure ndarëse ose duke izoluar muret e jashtme në pjesën e brendshme.

Shiko produktin
Self-builder image for renovation campaign

Izolimi i çative

Izolimi i çatisë së ndërtesës është një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar vetitë termike, akustike dhe zjarrëduruese të ndërtesës. Ne ofrojmë zgjidhje për çati të reja dhe të rinovuara, papafingo dhe lloje të tjera të ndryshme ndërtimi. Njihuni më nga afër me produktet tona për izolimin e çatisë.

Shiko produktin
Building Modern House Construction with metal roof, rain gutter system and roof protection from snow, snow bar (Snow guard). Roof Snow Guards: Building Materials & Supplies. Attic skylight window.

Izolimi i tavanit

Tavani është një pjesë e rëndësishme e çdo ndërtese, qofshin tavanet e varura, tavanet e bodrumeve apo tavanet e parkingjeve. Izolimi i tavanit është jetik për ruajtjen me sukses të nxehtësisë, reduktimin e transmetimit të zhurmave dhe parandalimin e përhapjes së zjarrit.

Shiko produktin
RockWorld imagery, NO Sundtkvartalet, office, stairs

Izolimi i dyshemesë

Izolimi ROCKWOOL i dyshemesë është realizuar me leshi guri të cilësisë shumë të lartë dhe përmirëson performancën termike dhe akustike të çdo ndërtese. Njihuni më nga afër me produktet tona për izolimin e dyshemesë.

Shiko produktin
floor, floor insulation, impact sound, impact sound insulation, trittschall, trittschalldämmung, floorrock, floorrock ap, floorrock hp, randstreifen rst, installation, installation steps, video trittschall, 300 dpi, Steinwollefarbe retuschiert, Germany
(file needs to be uploaded once more as there is an issue with Epi)