cellar, basement, cellar ceiling, basement ceiling, pipes, pipe insulation, installation, planarock top, germany

Izolimi i tavanit kontribuon në krijimin e një ndjenje rehatie për njerëzit që punojnë ose jetojnë në ndërtesa komerciale dhe rezidenciale.

Tavani është një pjesë e rëndësishme e çdo ndërtese, qofshin tavanet e varura, tavanet e bodrumeve apo tavanet e parkingjeve. Izolimi i tavanit është jetik për ruajtjen me sukses të nxehtësisë, reduktimin e transmetimit të zhurmave dhe parandalimin e përhapjes së zjarrit.

Zbuloni të gjithë gamën e produkteve ROCKWOOL për tavanet dhe mësoni se si ato mund t'ju ndihmojnë të realizoni projektin tuaj. Ju mund të gjeni zgjidhje shtesë në faqen tonë në lidhje me izolimin e dyshemesë.

Përse na nevojitet izolimi i tavanit?

Tavanet e paizoluara nuk kanë aftësinë për të ruajtur nxehtësinë, si dhe për të ndaluar zhurmat ose zjarrin.

Ndërtesat me izolim midis hapësirave të ngrohura dhe atyre të pa ngrohura arrijnë kursime të konsiderueshme të energjisë dhe performancë më të lartë termike, duke i bërë katet e larta hapësira komode për banim dhe punë.

 

ceiling insulation install

Fitri i produkteve për izolimin e tavanit

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Acoustic Extra
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Muri ndarës, Izolimi i murit te brendshëm, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Multirock
Izolimi i murit te brendshëm, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit
Shiko produktin
Airrock ND
Izolimi i murit te brendshëm, Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Ceilingrock Plus
Izolimi i tavanit
Shiko produktin

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!