insulation, rockwool acoustik standard, partition wall

Izolimi i murit ndarës përdoret për të mbushur hapësirat brenda këtyre kornizave për të përmirësuar ndjeshëm cilësitë e transmetimit akustik dhe rezistencës ndaj zjarrit të çdo ndërtese rezidenciale ose komerciale.

Zbuloni përfitimet dhe aplikimet e izolimit ROCKWOOL të murit ndarës.

Përse na nevojitet izolimi i mureve ndarëse?

Ndarja e një dhome në dy, për shembull, ndarja e një dhomë gjumi të madhe në një shtëpi ose kur krijoni një planimetri të zyrës, arrihet më së miri duke ndërtuar një mur ndarës të izoluar. Izolimi me cilësi të lartë ndihmon në përmirësimin e performancës së akustike dhe rezistencës ndaj zjarrit të asaj hapësire.

Një mur i i izoluar nga pikëpamja akustike do të reduktojë transmetimin e zërit midis dhomave, gjë që është veçanërisht e rëndësishme në mjediset e punës. Izolimi i ndarjes duhet të ketë një nivel të lartë të rezistencës ndaj zjarrit, veçanërisht me muret me kornizë druri që paraqesin një rrezik më të madh.

Interior Partition Wall - Steel Stud  - Application Render

Muret ndarëse janë të përshtatshëm për shumë ndërtesa me hapësirë ​​më të madhe në dispozicion. Ata instalohen shpejt dhe lëvizen lehtësisht kur ndryshoni paraqitjen dhe/ose renditjen e ambjenteve. Aplikohen një shumëllojshmëri veshjesh dhe dizajnit për të arritur veti të shkëlqyera, ose mund të përdorni panelet standarde të ngjyrave të disponueshme për të plotësuar skemën tuaj të zgjedhur të ngjyrave.

Përparësitë e izolimit ROCKWOOL të murit ndarës përfshijnë:

  • Përmirësimin e karakteristikave akustike.
  • Montim fleksibël
  • Veti kundra ujit
  • Qëndrueshmëri
  • Rezistencë ndaj zjarrit
Partition walls, internal insulation

Filtri i produkteve për izolimin e mureve ndarëse

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Acoustic Extra
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Muri ndarës, Izolimi i murit te brendshëm, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Multirock
Izolimi i murit te brendshëm, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit
Shiko produktin
Airrock ND
Izolimi i murit te brendshëm, Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Acoustic
Izolimi i murit te brendshëm, Muri ndarës
Shiko produktin

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!