Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!

Përparësitë kyçe të izolimit të fasadës me lesh guri janë:

  • Humbje më e vogël e nxehtësisë  
  • Fatura të reduktuara të energjisë
  • Mbrojtje e strukturës së ndërtesës  
  • Luhatje më të vogla të temperaturës
  • Më pak probleme me lagështinë  
  • Mbron nga zhurmat  

Në broshura mund të shikoni produktet dhe detajet e aplikimit, ndërsa për pyetje shtesë na kontaktoni!