Application, illustration, flat roof, RW-CZ

Në një ndërtesë të paizoluar, shumica e nxehtësisë humbet përmes çatisë.

Izolimi ROCKWOOL i çatisë së sheshtë ofron zgjidhje të shkëlqyera termike, akustike dhe rezistente ndaj zjarrit për projekte komerciale dhe rezidenciale. Ne ofrojmë një gamë të gjerë dhe të gjithanshme të produkteve izoluese të çatisë prej leshi guri që ndihmojnë në përmirësimin e rehatisë dhe reduktimin e emetimeve të karbonit.

Filtri i produkteve për izolimin e çatisë së sheshtë

Zgjidhni produktin e përshtatshëm për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Roofrock 50 Plus
Izolimi i çative, Armirano-betonska ploča, Çatia e sheshtë
Shiko produktin
Roofrock 30 Plus
Armirano-betonska ploča, Çatia e sheshtë, Izolimi i çative
Shiko produktin
Hardrock 1000
Çatia e sheshtë, Izolimi i çative, Armirano-betonska ploča
Shiko produktin
Hardrock Energy Plus
Armirano-betonska ploča, Çatia e sheshtë, Izolimi i çative
Shiko produktin
Dachrock 70
Armirano-betonska ploča, Çatia e sheshtë, Izolimi i çative
Shiko produktin
Hardrock 700
Çatia e sheshtë, Izolimi i çative
Shiko produktin
Hardrock 500
Çatia e sheshtë, Izolimi i çative
Shiko produktin
Dachrock 50
Çatia e sheshtë, Izolimi i çative
Shiko produktin
Lexo me shumë

Përse na nevojitet izolimi i çatisë së sheshtë?

Meqenëse ajri i nxehtë ngrihet lart shumica e humbjeve të energjisë zakonisht ndodhin nëpërmjet zonës së çatisë. Izolimi i çatisë së sheshtë është një mjet i rëndësishëm që mund të përmirësojë efikasitetin energjetik të një ndërtese dhe të zvogëlojë kostot e energjisë.

Aplikimi i izolimit më efikas në një çati të sheshtë lejon që ndërtesa juaj të mbrohet nga klima e paparashikueshme e jashtme, duke përfshirë mbinxehjen në temperatura të larta të jashtme, si dhe mbrojtjen nga shiu dhe bora në temperatura të ulëta të jashtme.

Nga qiellgërvishtësit deri tek ndërtesat e banimit, impiantet industriale, ndërtesat e mëdha tregtare dhe shkollat ​​apo spitalet, çatitë e sheshta janë një pjesë integrale e dizajnit modern të ndërtesave.

Na kontaktoni

product header, monrock max e, industry, flat roof