Muret e jashtme, së bashku me çatinë, formojnë veshjen e ndërtesës që siguron mbrojtje për njerëzit dhe pronën.

Ato mbulojnë sipërfaqen më të madhe të çdo objekti, duke i bërë ato zonën kryesore për parandalimin e humbjes së nxehtësisë. Vendi kryesor ku humbet nxehtësia janë muret e izoluara keq.

Me izolimin ROCKWOOL të murit të jashtëm, hapësirat e banimit mund të bëhen të ngrohta, energjetikisht efikase dhe në përputhje me standardet moderne të ndërtimit.

Përparësitë shtesë janë akustika e mirë, komoditeti i brendshëm dhe siguria nga zjarri.

Zbuloni rëndësinë e izolimit të murit të jashtëm dhe efektet pozitive që ai mundëson.

Filtri i produkteve për izolimin e murit të jashtëm

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Ventirock Duo
Izolimi i murit të jashtëm, Fasada e varur, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Fixrock 33 VF
Izolimi i murit të jashtëm, Fasada e varur, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Frontrock Max Plus
ETICS - kontaktne fasade, Izolimi i murit të jashtëm
Shiko produktin
Acoustic Extra
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Muri ndarës, Izolimi i murit te brendshëm, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Multirock
Izolimi i murit te brendshëm, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit
Shiko produktin
Frontrock RP-PT
Izolimi i murit të jashtëm, ETICS - kontaktne fasade
Shiko produktin
Frontrock S
Izolimi i murit të jashtëm, ETICS - kontaktne fasade
Shiko produktin
Fixrock 35 VF
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Lexo me shumë

Qëndrueshmëria dhe efikasiteti energjitik

Në qendër të zhvillimit të të gjitha produkteve ROCKWOOL është qëndrueshmëria.

Një nga qëllimet tona kryesore është të ndihmojmë në ndërtimin dhe zhvillimin e ndërtesave me efikasitet energjetik në mbarë botën - duke promovuar komoditetin, sigurinë, reduktimin e zhurmës dhe emetimeve.

Izolimi ROCKWOOL i mureve të jashtëm është i aplikueshëm në çdo ndërtesë me efikasitet energjetik, duke përfshirë shtëpitë pasive, duke çuar në një të ardhme të qëndrueshme.

Ne ndërmarrim vazhdimisht hapa për të siguruar që biznesi ynë të mbetet sa më i qëndrueshëm, në mënyrë që leshi i gurit të riciklohet pa humbur cilësinë e tij. Përveç kësaj, ne përdorim teknologjinë më të fundit inovative të kontrollit të emetimeve për të siguruar ndikim minimal në mjedis.

Produktet ROCKWOOL vlerësohen dhe certifikohen përmes Deklaratës Ekologjike të Produktit (EPD).

Green Homes, Energy Efficiency

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!