Espai Natura II, Haus, ETICS, walls, thermal bridges. REDArt. SATE

Ky sistem izolimi i murit të jashtëm përbëhet nga shumë shtresa, duke përfshirë llaçin ngjitës, pllakën izoluese, shtresën përforcuese dhe shtresën përfundimtare. Izolimi i vazhdueshëm i jashtëm përmirëson performancën termike dhe redukton urat termike, duke ruajtur nxehtësinë në mure për të krijuar një mjedis jetese më të rehatshëm.

Llojet e materialeve të përdorura mund të ndryshojnë midis sistemeve të ndryshme, kështu që izolimi ROCKWOOL i përshtatet strukturave dhe dizajneve të ndryshme të ndërtesave. Kjo është pikërisht arsyeja pse është një zgjedhje popullore kur rinovohen blloqet ekzistuese të apartamenteve.

Përse na nevojitet ETICS?

Fasada e ndërtesës është sipërfaqja më e madhe ndërmjet mjedisit të saj të brendshëm dhe të jashtëm, ku mund të humbasë një sasi e madhe nxehtësie. Izolimi termik i mureve të jashtëm nga jashtë është një mënyrë efektive për ta mbrojtur nga humbjet e energjisë termike.

ETICS bën të mundur izolimin e veshjen vertikale të ndërteses, qoftë ajo një shtëpi e veçuar apo një bllok i tërë pallatesh. Kjo parandalon ngarkesat e temperatures, dëmtimet që lidhen me kushtet atmosferike dhe problemet e kondensimit.

Përparësitë kryesore janë:

  • Parandalimi i humbjes së nxehtësisë duke reduktuar shfaqjen e urave termike,
  • Përmirësimi i efiçencës energjitike të të gjithë ndërtesës,
  • Zgjidhje e favorshme për përmirësimin e pronave ekzistuese,
  • Aplikim pa qënë nevoja që banorët të largohen.


 

ETICS, renovation Roger Poisson residence

Filtri i produkteve për izolimin e fasadave të kontaktit

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

We can't find any results that match your search

Frontrock Max Plus
ETICS - kontaktne fasade, Izolimi i murit të jashtëm
Shiko produktin
Frontrock RP-PT
Izolimi i murit të jashtëm, ETICS - kontaktne fasade
Shiko produktin
Frontrock S
Izolimi i murit të jashtëm, ETICS - kontaktne fasade
Shiko produktin

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!