E hulumtuar dhe testuar për herë të parë në fillim të shekullit të 20-të në Evropë, fasada e ventiluar krijon efektin oxhak, kontribuon në heqjen e lagështisë dhe rregullimit të nxehtësisë që mund të ndikojë në ndërtesë në mot të nxehtë ose të ftohtë.

Këto zgjidhje mund të përdoren për të përmirësuar performancën e ndërtesave të reja dhe ekzistuese.

Lexoni në vazhdim dhe mësoni më shumë rreth zgjidhjeve tona, të cilat janë të njohura në mesin e arkitektëve dhe kontraktorëve për shkak të cilësisë së tyre të lartë, opsioneve estetike dhe avantazheve të shumta.

Filtri i produkteve për fasadat e ventiluara

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Ventirock Duo
Izolimi i murit të jashtëm, Fasada e varur, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Fixrock 33 VF
Izolimi i murit të jashtëm, Fasada e varur, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Acoustic Extra
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Muri ndarës, Izolimi i murit te brendshëm, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Fixrock 35 VF
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Airrock ND
Izolimi i murit te brendshëm, Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!