Një sistem fasadash të varura, i cili përfshin izolimin efektiv të fasadës së bashku me veshjen e jashtme, është një mjet kyç për reduktimin e humbjeve të energjisë nga ndërtesa.

Izolimi i fasadës me lesh guri rrit mbrojtjen nga zjarri dhe zhurmat e jashtme. Këto sisteme janë prodhuar nga produkte për veshje, panele izoluese dhe një boshllëk ajri që ventilohet ose jo.

Veshja e jashtme vertikale vepron si një filtër dhe kufi fizik midis veshjes së ndërtesës dhe mjedisit të jashtëm. Por mbulesat e fasadave nuk përdoren vetëm për të mbrojtur ndërtesën nga kushtet mjedisore, por edhe për të përcaktuar pamjen e saj.

Këto sisteme mbrojnë ndërtesat nga kushtet e pafavorshme të motit dhe përmirësojnë estetikën e atyre ndërtesave që kanë nevojë për rinovim.

Sistemet e veshjes së jashtme që përdorin materiale izoluese të përshtatshme promovojnë efiçencën e energjisë, e cila është një pjesë e rëndësishme e performancës së ndërtimeve të reja ose përmirësimeve në një strukturë ekzistuese.

Single family houses in Tankerton, Whitstable, United Kingdom cladded with Rockpanel Stones facade cladding.

Filtri i produkteve për fasadat e varura

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Ventirock Duo
Izolimi i murit të jashtëm, Fasada e varur, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Fixrock 33 VF
Izolimi i murit të jashtëm, Fasada e varur, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Acoustic Extra
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Muri ndarës, Izolimi i murit te brendshëm, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Fixrock 35 VF
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Airrock ND
Izolimi i murit te brendshëm, Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin