Piched roof insulation, internal insulation

Pjesa e çatisë ose papafingo e ndërtesës mund të izolohet në disa mënyra. Bazuar në traditat, kërkesat dhe rregulloret lokale të ndërtimit, zgjidhjet ROCKWOOL mund t'ju ofrojnë zgjidhjen e duhur për ndërtime të reja si dhe për rinovime.

Produktet tona janë prej leshi guri, me zgjidhje të disponueshme për izolimin e kulmeve të pjerrëta nën, midis dhe sipër mahive, si dhe izolimin për t'u instaluar në papafingo. Ne ofrojmë zgjidhje me performancë të lartë për pronarët dhe sipërmarrësit.

Filtri i produkteve për izolimin e çatisë së pjerrët

Zgjidhni produktin e përshtatshëm për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Acoustic Extra
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Muri ndarës, Izolimi i murit te brendshëm, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Multirock
Izolimi i murit te brendshëm, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit
Shiko produktin
Airrock ND
Izolimi i murit te brendshëm, Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin