Izolimi i brendshëm i murit mund të përdoret për të rritur ndjenjën e rehatisë së ambjentit dhe efikasitetit të energjisë në ndërtesat komerciale dhe rezidenciale.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të mureve të brendshme dhe sipas tyre janë zhvilluar produkte për të reduktuar humbjen e nxehtësisë, për të rritur performancën akustike dhe sigurinë nga zjarri.

Lexoni më tej dhe mësoni më shumë rreth izolimit ROCKWOOL për muret e brendshme, përfitimet dhe kursimet prej tij.

Self-builder image for renovation campaign

Filtri i produkte për izolimin e murit të brendshëm

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Acoustic Extra
Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Muri ndarës, Izolimi i murit te brendshëm, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Multirock
Izolimi i murit te brendshëm, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit
Shiko produktin
Airrock ND
Izolimi i murit te brendshëm, Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Acoustic
Izolimi i murit te brendshëm, Muri ndarës
Shiko produktin

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!