Floating floor

Në gamën tonë të produkteve mund të gjeni produkte prej leshi guri me shtresë të dyfishtë dhe dendësi standarde. Ato parandalojnë daljen e nxehtësisë nëpër hapësirat e dyshemesë dhe tavanit, duke rezultuar në performancë mbresëlënëse termike.

Zbuloni se si izolimi ROCKWOOL i dyshemesë mund të aplikohet në disa lloje dyshemesh. Zgjidhjet shtesë mund ti gjeni në faqet në vijim ku flitet për izolimin e tavanit.

Filtri i produkteve për izolimin e dyshemesë

Zgjidhni produktin e duhur për projektin tuaj

Trashësia (mm)

Gjerësia (mm)

Gjatësia (mm)

We can't find any results that match your search

Multirock
Izolimi i murit te brendshëm, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit
Shiko produktin
Airrock ND
Izolimi i murit te brendshëm, Fasada e varur, Izolimi i murit të jashtëm, Izolimi i dyshemesë, Muri ndarës, Çatitë e pjerrëta, Izolimi i çative, Izolimi i tavanit, Fasadat e ventiluara
Shiko produktin
Steprock Plus
Izolimi i dyshemesë
Shiko produktin

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!