Ndërtimi i të ardhmes së qëndrueshme ndaj ndryshimeve klimatike

Ne e kthejmë shkëmbin vullkanik në lesh guri dhe produktet tona kontribuojnë në zgjidhjen e shumë prej sfidave më të mëdha të ndryshimeve klimatike në shoqëri, duke krijuar mundësi të reja për të pasuruar jetën bashkëkohore dhe për të ndërtuar komunitete më të sigurta, më të shëndetshme dhe më rezistente ndaj klimës. Në të vërtetë, leshi i gurit është një material natyral i gjithanshëm me përparësi të shumta që e bëjnë atë ideal për aplikime në ndërtim, industri, transport, hortikulturë dhe menaxhimin e ujit.

Zbuloni se si Raporti ynë i Qëndrueshmërisë së Grupit ofron një pamje të plotë se si produktet ROCKWOOL mund të mbështesin komunitetet dhe të rrisin ndikimin tonë pozitiv përmes nismave të reja, duke reduktuar ndikimin negativ të veprimeve tona në mjedis.

Sustainability Report 2023, cover
PDF
8.7 MB

Raporti i Qëndrueshmërisë 2023

ROCKWOOL është i përkushtuar ndaj transparencës dhe raportimit të informacionit të saktë dhe të besueshëm. Çdo vit ne publikojmë Raportet tona të Qëndrueshmërisë për të komunikuar me palët tona të int

Efiçenca energjitike në mjedisin e ndërtuar paraqet përfitim të trefishtë - social, ekonomik dhe ekologjik.
Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO
... Ne plotësojmë nevojat e botës sot, pa rrezikuar të ardhmen e planetit...

Jens Birgersson

CEO, ROCKWOOL Group
1/1

Mësoni më shumë rreth angazhimeve të ROCKWOOL në faqen ndërkombëtare në anglisht