Met trots stellen we voor:
de nieuwe Rockfit generatie

We hebben een innovatieve productietechnologie ontwikkelt om ons spouwmuur assortiment verder te verbeteren. Het resultaat: een nieuwe generatie Rockfit. De nieuwe spouwplaten zijn lichter, terwijl de uitstekende thermische prestaties en stevigheid behouden blijven. 

Kleinere ecologische voetafdruk

De nieuwe generatie Rockfit gebruikt minder grondstoffen, is zeer circulair en heeft een zeer lange levensduur. De nieuwe Rockfit producten gebruiken minder primaire en secundaire grondstoffen, terwijl de uitstekende thermische prestaties behouden blijven. De levensduur blijft 75 jaar. ROCKWOOL producten zijn volledig recycleerbaar en herbruikbaar met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit. 

new generation Rockfit, introduction, cavity slabs, spouw, baby, carbon footprint

De lichtere generatie

De nieuwe generatie spouwplaten is stevig, flexibel en licht. De spouwplaten zijn lichter - gemiddeld 20% - maar behouden hun uitstekende thermische prestaties en stevigheid. Dankzij hun lagere gewicht zijn de nieuwe Rockfit platen zeer gemakkelijk en snel aan te brengen en eenvoudig op maat te snijden. Dankzij de veerkrachtige vezelstructuur sluiten de spouwplaten naadloos aan. Koudebruggen worden zo voorkomen en er wordt een constante isolatiewaarde geleverd.

new generation Rockfit, introduction, cavity slabs, spouw, baby, lightness

25 Jaar garantie

ROCKWOOL staat voor een uitstekende productkwaliteit. Daarom bieden wij 25 jaar garantie op de Rockfit producten. De Rockfit 25 spouwgarantie kan aangevraagd worden door de aannemer. Voortaan meld je een project nog makkelijker aan voor de unieke spouwgarantie met de nieuwe ROCKWOOL Bouwwijzer

new generation Rockfit, introduction, cavity slabs, spouw, baby, warranty, 25 years
Download de spouwbrochure

In de Brochure "Isolatie voor spouwmuren" lees je meer over onze vernieuwde Rockfit producten en de voordelen van ROCKWOOL rotswol voor deze specifieke toepassing. 

Mockup, brochure, spouwbrochure, nieuwe generatie, nl

Bekijk ook

denk breder, kieren, worker, craftsmen, construction

Voordelen Rockfit spouwmuurisolatie

Bekijk de video!

Dit moet je weten over spouwmuurisolatie

Welke isolatiedikte is er nodig voor een U-waarde van 0,24 W/m².K?
Wanneer is de luchtspouw niet- of zwak geventileerd?
Wat is de minimale breedte van de luchtspouw?

Staat je vraag er niet tussen?