Maak gebruik van de Pallet Retour Service

Je kent het waarschijnlijk wel: pallets die al, dagen, weken of misschien zelfs maanden op de werf staan. Laat de lege pallets niet rondslingeren maar laat ze kosteloos ophalen door onze Pallet Retour Service. Naast een opgeruimde werf lever je ook een actieve bijdrage aan de circulariteit van jouw bedrijf.

Wij bieden je de mogelijkheid om door ROCKWOOL geleverde pallets na gebruik gratis te laten ophalen met de Pallet Retour Service en beschikbaar te stellen voor hergebruik.

Wil je gebruikmaken van de Pallet Retour Service, stuur dan een e-mail of bel met 2Return: +32 (0)52 25 00 48. Je kunt ook direct het online registratieformulier invullen om je retour opdracht aan te melden.

Na jouw aanmelding zal 2Return contact opnemen om een (digitaal) aanmeldformulier in te vullen en verdere details af te stemmen. Indien gewenst worden inloggegevens verstrekt voor het internetportaal.

Pallet Retour Service, PRS, Vanhout, Belgie, BE, VL
Video

Vanhout

Bij Vanhout houden ze van hergebruik én van een propere werf. Dat de retourservice snel, makkelijk en bovendien gratis is, maakt het gebruik ervan extra interessant.

Pallet Retour Service, reference, testimonial, video, NL
Video

Nikkels (NL)

Bij Nikkels houden ze van hergebruik én van een opgeruimde werf. Het laten ophalen van de pallets via de Pallet Retour Service is makkelijk en snel te regelen.

Andere ROCKWOOL Services

Ook interessant