Laatste nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuwsberichten

Type

Merken

Wanneer

We kunnen geen resultaten vinden op basis van je zoekopdracht

Rockvent campaign, NL VL FR, ventilated facades, project manager
Nieuwsbericht
02 feb. 2022

NIEUW: Rockvent brandveilige isolatie voor geventileerde gevels

ROCKWOOL introduceert Rockvent isolatie: een nieuwe productrange voor geventileerde gevels. Het Rockvent assortiment combineert de uitstekende thermische, akoestische, brandveilige en circulaire eigenschappen van ROCKWOOL steenwol en kan worden afgewerkt met een verscheidenheid aan esthetisch hoogwaardige gevelbekledingen.

Lees meer
ROCKWOOL
webinar, HVAC, NL
Nieuwsbericht
30 okt. 2020

Terugblik webinar: bouw worstelt met regelgeving voor brandveilige doorvoeringen

Het maken van brandveilige leidingdoorvoeren blijkt in de praktijk behoorlijk lastig. Dat bleek tijdens het webinar 'De gaten in het brandcompartiment’. Precies 80% van de deelnemers van het webinar vind het toepassen van de regelgeving hieromtrent moeilijk. Ongeveer een derde deel van die groep laat het altijd aan een expert over om de brandveiligheid van leidingdoorvoeren te beoordelen. Voor slechts 9% is de regelgeving gesneden koek.

Lees meer
ROCKWOOL
Project, reference, Soons Interieurbouw, ROCKCYCLE
Nieuwsbericht
25 jun. 2020

Renewi en ROCKWOOL® vernieuwen samenwerking Rockcycle®

Rockcycle is de recycling service waarmee rotswol resten worden ingezameld en teruggehaald via bouwwerven. Geen nieuw concept, want ROCKWOOL en Renewi ontwikkelden de service jaren geleden al. Onlangs hebben we de samenwerking vernieuwd en de service verbeterd. Want in een tijd waarin circulariteit en circulair bouwen steeds belangrijker worden, is deze service steeds meer in focus in bouwprojecten.

Lees meer
ROCKWOOL
Circularity, webinar, nl
Persbericht
24 jan. 2020

Gehele bouwketen is nodig voor circulair bouwen

Circulair bouwen gaat over veel meer dan recycling en hergebruik en het voorkomen van afval. Belangrijk is dat grondstoffen in de productketen blijven en daarvoor zijn alle partijen in de bouw noodzakelijk. Fabrikanten moeten hun producten innoveren, maar de gehele bouwketen moet er voor zorgen dat inzameling en hergebruik ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Lees meer
ROCKWOOL
Webinar, circularity, Handvatten voor circulair bouwen, nl
Nieuwsbericht
08 jan. 2020

Webinar: Handvatten voor circulair bouwen

Er wordt veel gesproken over circulair bouwen, maar wat is dat nu eigenlijk en hoe doe je dat? Dat is het onderwerp van een webinar dat we houden op dinsdag 21 januari. Sprekers zijn Jacqueline Cramer van de Universiteit Utrecht, Hans Spronken van ROCKWOOL en Esther Donders van Heijmans. Het webinar ‘Handvatten voor circulair bouwen’ wordt georganiseerd in samenwerking met Eisma Bouwmedia.

Lees meer
ROCKWOOL
Sail GP, CEO Jens Birgerrson,
Nieuwsbericht
17 dec. 2019

ROCKWOOL sponsort eerste Deense SAILGP Team

Met de steun van ROCKWOOL als hoofdsponsor zal het Deense SailGP Team voor het eerst deelnemen aan 's werelds meest opwindende zeilkampioenschap van 2020. ROCKWOOL zal fungeren als de belangrijkste partner van het team atleten van wereldklasse.

Lees meer
ROCKWOOL Group
Laad meer