RockWorld imagery, The big picture, volcanic, lava, rock, stone

7 snaga kamena

Kamen i civilizacija su stvoreni jedno za drugo.  ROCKWOOL® iskorištava najbolje u ovom odnosu da poboljša naše zdravlje, blagostanje i udobnost.

Dosad smo tu prirodnu snagu uspevali da razložimo na 7 snaga koje su utkane u raznovrsna svojstva kamene vune. To je sedam razloga zbog kojih verujemo da najrasprostranjeniji svetski resurs može da se obradi i preoblikuje u jedinstvena, korisna i uzbudljiva rešenja za naše kupce. Isto tako strastveno verujemo da primenom tih 7 snaga na sve što činimo možemo da ponudimo rešenja za neke od najvećih izazova današnjice.

Sigurni smo da kamen ima još mnogo kvaliteta koje tek treba otkriti. A kada ih otkrijemo, pretočićemo te kvalitete u nove proizvode koji će poboljšati kvalitet života svima onima koji dođu u dodir s njima. Zbog toga su tih 7 snaga osnovna zamisao svakog ROCKWOOL proizvoda.

Rock, Stone, Wall, Nature
Neponovljivo je uzbudljiv osećaj kada se rasprostranjeni prirodni resurs pretvara u proizvode koji obogaćuju moderan život. Međutim, naša potraga još nije gotova, mnogo toga tek treba da se otkrije. ROCKWOOL Grupa koristi 7 snaga kamena da bi stvorila proizvode koji nude ciljane odgovore na najveće izazove s kojima se suočava naš svet.
Koristimo 7 snaga kamena da bismo se suočili s najvećim globalnim izazovima
Naši proizvodi pomažu vam ispuniti izazove savremenog života - postići prijatne i bezbedne uslove uz efikasno raspolaganje resursima.

Saznajte na koje načine možete primeniti ROCKWOOL proizvode: