Pravila ponašanja za ROCKWOOL Grupu

U ROCKWOOL Grupi se vodimo etičkim načelima u svemu što radimo. To je obećanje kojim se obavezujemo jedni prema drugima, prema našim klijentima i društvu. Imajući to na umu, odbor za integritet razvio je pravila ponašanja koja služe kao kompas u usmeravanju nas kao pojedinaca i kao organizacije u pravcu ostvarivanja naših dugoročnih poslovnih ciljeva.

Naša pravila ponašanja objašnjavaju značenje "integriteta" i naših vrednosti u ROCKWOOL Grupi. Za nas integritet znači biti iskren i imati snažna moralna načela. Integritet je ugrađen u istoriju ROCKWOOL Grupe i čini kamen temeljac našeg načina poslovanja. Ambiciozni, kompetentni zaposleni koji poštuju integritet osiguravaju da Grupa postigne dugoročni poslovni uspeh.

Poreska politika ROCKWOOL Grupe

U svim poreskim pitanjima primenjujemo iste vrednosti i integritet osiguravajući da je naš primarni fokus uobičajen rad Grupe tako da smo u svim zemljama u kojima poslujemo usklađeni sa svim relevantnim poreskim zakonima kao i međunarodnim propisima i praksama uključujući smernice OECD-a.