Efikasna izolacija igra važnu ulogu u tome da parkinzi postanu energetski efikasna i manje ometaju okolinu.

U današnje vreme parkinzi se, radi uštede prostora u gradovima i naseljima, grade ispod stambenih i poslovnih zgrada, što znači da objekti iznad mogu biti osetljivi na gubitak toplote kroz pod, kao i na zvukove vozila koja prolaze ispod njih.

ROCKWOOL rešenja za izolaciju plafona parkirališta, što uključuje kamenu vunu sa donje strane nosive konstrukcije, osmišljena su tako da pružaju najveću visinu zaštite od požara, toplotne efikasnosti  i zvučnih karakteristika. Čitajte dalje i saznajte više.

Filter proizvoda za izolaciju plafona parkirališta

Izaberite pravi proizvod za svoj projekat

Debljina (mm)

Širina (mm)

Dužina (mm)

We can't find any results that match your search

Ceilingrock Plus
Plafoni, Izolacija plafona parkirališta, Izolacija plafona podruma
Pregled proizvoda

Zašto nam je potrebna izolacija plafona parkirališta?

Parkinzi mogu biti posebno bučna mesta i zato je neophodno zaštititi objekte iznad, ali i javne prostore u neposrednoj blizini od zvukova koje stvara velika količina saobraćaja, koji se odvija tokom dana. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) izvestila je da prekomerna saobraćajna buka može štetno uticati na zdravlje ljudi.

Druga glavna prednost izolacije je sigurnost od požara. Šanse za širenje požara kroz parkirng i na objekte iznad mogu se značajno smanjiti upotrebom efikasne izolacije koja je vatrootporna prema najvišim standardima.

documents