© Havenbedrijf Antwerpen - Peter Knoop

Referentiecases

Bekijk onze verschillende referentiecases & testimonials

Type isolatie

Soort project

Merken

Land

We kunnen geen resultaten vinden op basis van je zoekopdracht

De Kerk, church, architect, office, acoustic, inner walls, floor
Binnentoepassingen
26 jan 2021

Ontwijde kerk wordt architectenbureau

Architectenbureau 3Architecten heeft haar intrek genomen in de gerenoveerde Sint-Jozefskerk in Roeselare. Het fraaie kerkgebouw is aan de buitenzijde zoveel mogelijk intact gebleven. Aan de binnenzijde zijn zeer flexibele aanpassingen gedaan met behoud van de oorspronkelijke sfeer. ROCKWOOL rotswol producten zorgen daarbij respectievelijk voor thermische isolatie, akoestische isolatie en isolatie van contactgeluid.

Lees meer
Rockfit Duo, ventilated facade, Antwerp Tower, high rise, fire safety
Gevel
22 jan 2021

Robuuste en onbrandbare gevelisolatie voor Antwerp Tower

De uit 1974 daterende Antwerp Tower werd onlangs volledig gestript en herbouwd tot appartementencomplex met horeca, winkels en kantoren. Vanwege de brandveiligheidseisen voor hoogbouw werd ervoor gekozen om de geventileerde gevel te isoleren met brandveilige rotswol isolatie.

Lees meer
reference, the valley, hvac, teclit, rockwool 810, amsterdam, the netherlands
Technische isolatie
22 dec 2020

The Valley Amsterdam

In het innovatieve project The Valley aan de Amsterdamse Zuidas ligt circa 17 kilometer aan leidingen voor klimaatbeheersing. Dit is verdeeld in 8 kilometer warmteleiding voor verwarming en 9 kilometer koudwaterleiding voor koeling. De hoogwaardige steenwol leidingisolatie, sluit aan het bij groene en duurzame karakter van het project.

Lees meer
Hotel Breeze, cavity, ventilated facade, high rise building, PV panels
Gevel
27 mei 2020

Breeze hotel: sterk staaltje van duurzame innovatie

Hotel Breeze aan het IJmeer in Amsterdam is het eerste Zero Energy Hotel ter wereld dat volledig dankzij de zon, wind en aardmassa wordt verwarmd, gekoeld en geventileerd. Het hotel kan volledig in haar eigen energiebehoefte voorzien. En dat is indirect te danken aan de toepassing van de Rockfit Premium spouwplaten van ROCKWOOL.

Lees meer
Reference project, AZ Delta, hospital, GBI, FRI, HVAC-FP
Alle toepassingen
28 okt 2019

AZ Delta: groot ziekenhuis met kleine voetafdruk

AZ Delta: een ziekenhuis dat werd gebouwd volgens een slim ontwerp met duurzaamheid in de hoofdrol. Een intelligent, circulair, energiezuinig én veilig gebouwencomplex waarin ROCKWOOL rotswol veelvuldig werd toegepast.

Lees meer
Project, reference, Loods 23
Plat dak
12 jun 2019

Unieke rotswolstructuur ideaal voor Loods 23

Bij de renovatie van de Gentse Loods 23 waren de aspecten stabiliteit, brandveiligheid en akoestiek van groot belang. Architect en aannemer kozen daarom resoluut voor ROCKWOOL dakisolatie om het platte dak te isoleren.

Lees meer
Laad meer

Bekijk ook