icon, 7 strenghts of stone, white on red background, for website, stärken von steinwolle, weiß auf rot, acoustic capabilities, schallschutz, germany

Rotswol heeft een open en poreuze structuur en is hierdoor buitengewoon doeltreffend in het absorberen van geluid. Omwonenden van een vliegveld merken bijvoorbeeld dat het geluidsniveau binnenshuis met 40% daalt wanneer ROCKWOOL dakisolatie is toegepast.
RockWorld Imagery, The Big Picture, boy, child, sleeping

Rotswol werkt geluidabsorberend

Ons welzijn gaat hand in hand met het comfort dat we ervaren in onze omgeving. Lawaai of het gebrek hieraan is van grote invloed op dit comfort. Geluidoverlast kan onze dagelijkse activiteiten onderbreken. In het ergste geval kan het zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals luistervermoeidheid, gehoorverlies en slaapstoornissen. Veel woningbezitters hebben last van geluidsoverlast van hun buren, omdat hun huis niet voldoende geïsoleerd is. Op scholen zonder goede geluidsisolatie kunnen kinderen hun leraren niet voldoende verstaan. Ook op het werk kunnen ongewenste geluiden zorgen voor afleiding, wat vaak een negatieve impact heeft op de concentratie en efficiëntie van medewerkers. Dit alles kan voorkomen worden met ROCKWOOL isolatie.

People, Humans, Kids, School, children

Bekijk ook