Via een slecht- of niet-geïsoleerde buitenmuur gaat veel warmte en energie verloren. Met goede isolatie van de spouwmuur kun je veel energie besparen en een verhoogd wooncomfort realiseren. ROCKWOOL spouwmuurisolatie  zorgt niet alleen voor thermische isolatie, het kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan vermindering van geluidsoverlast. Bij nieuw-of aanbouw kun je een spouwmuur zelf isoleren door het aanbrengen van rotswolplaten. Je kunt de buitenmuur ook laten isoleren, door het laten inblazen van rotswol.

Subsidie voor buitenmuurisolatie

De federale overheid, de provincies en gemeentes hebben diverse subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren. De regelingen wijzigen regelmatig. Kijk op premiezoeker.be voor meer informatie over isolatie premies voor buitenmuren en spouwmuren.

Rockfit Mono

Rockfit Mono is speciaal ontworpen voor het isoleren van spouwmuren. De rotswol isolatieplaat is stevig en veerkrachtig. De isolatieplaten zijn waterafstotend en gemakkelijk toe te passen op de binnenconstructie, in hoeken of rond ramen en deuren. De spouwplaten hebben uitstekende thermische, brandwerende en geluidwerende eigenschappen.

  • Speciaal ontworpen voor het isoleren van spouwmuren: vermindert geluidsoverlast
  • Voorkomt valse spouw: vangt oneffenheden op voor een goede aansluiting tegen de binnenmuur
  • Past perfect rond ramen en deuren, en sluit goed aan in hoeken.
Rockfit Mono, GBI, packshot

Eventueel benodigde accessoire

denk breder, rockfit, verwerking

Aan de slag!