Het isoleren van een voorzetwand, scheidingswand of binnenmuur zorgt niet alleen voor een verbetering van het thermisch comfort in de ruimte. Het zorgt ook voor een goede geluidsisolatie. Geluidoverlast van buren, aangrenzende kamers of straatgeluid kunnen sterk verminderd worden met goede binnenwand isolatie.

Het isoleren van een scheidingswand of voorzetwand doe je door de isolatie in een houten of metalen raamwerk te plaatsen. Een houten regelwerk isoleert thermisch beter dan een regelwerk met metalen profielen. Een metalen voorzetwand isoleert beter tegen geluidoverlast, maar kan geen dragende functie hebben. De binnenwand kan naar keuze afgewerkt worden. RockSono Solid is perfect geschikt voor het isoleren van scheidings-, voorzet- of tussenwanden, maar ook voor het isoleren van de binnenzijde van de gevel. De rotswol plaat is verkrijgbaar in verschillende diktes en is bovendien brandveilig.

RockSono Base

RockSono Base is een lichte en veerkrachtige rotswolisolatieplaat, die snel en eenvoudig te verwerken is. De rotswolplaat is geschikt voor thermische, geluidsisolerende en brandwerende vulling in metalen en houten binnenwanden en voorzetwanden.

  • Lichte, veerkrachtige isolatieplaat voor de isolatie van binnenwanden
  • Uitstekende akoestische eigenschappen: vermindert geluidsoverlast
  • Snel en eenvoudig te verwerken
RockSono Solid, GBI, packshot

Eventueel benodigd accessoire

rocksono, base, vario, houten profielen, wall insulation, wooden profile
Video

Houten voorzetwand isoleren

RockSono isolatie voor voorzetwanden

rocksono, lichtmetalen profielen, wall insulation, light metal profile
Video

Metalen voorzetwand isoleren

RockSono isolatie voor voorzetwanden

Aan de slag!