Voor een optimale afwatering op een plat dak is afschot om het water naar goten of verzamelpunten af te voeren een absolute vereiste. De ROCKWOOL Legplanservice helpt in een vroegtijdig stadium bij het ontwerpen van een optimaal afschotplan.

Hoe complexer de vorm van het dak, des te complexer het afschot; het ontwerpen van een afschotplan kan dan ook een ingewikkelde en tijdrovende klus zijn. Maar of het nu gaat om een complex project of niet; de Legplanservice van ROCKWOOL denkt graag met u mee en neemt u werk uit handen. Het legplan biedt in een vroeg stadium inzicht in de bouwkundige consequenties voor het project (zoals de gevolgen voor de dakrandhoogte). Naast een compleet werkplan biedt de Legplanservice een exacte basis voor de calculatie. Het draagt bij aan een efficiënte verwerking van de isolatiematerialen en helpt deze zo economisch mogelijk te gebruiken.

Gratis en vrijblijvend
Kun je hulp gebruiken bij het ontwerp van een afschotplan? Wij verzorgen vanaf 120 m² kosteloos een legplan. Neem vrijblijvend contact op met Customer Service

Onze afschot producten

Download

Andere ROCKWOOL services

Ook interessant