Procesoperatør evt. uddannelse som automekaniker, smed eller lignende

Denmark
20 January 2021
Apply

ROCKWOOL i Vamdrup søger 1 medarbejder til 3- holdsskift. Skiftene arbejder en uge på dag, en uge på nat og en uge på aften, dette foregår på turnus.


Arbejdstiderne er 6-14, 22-06, 14-22

Vi har rigtigt travlt, og det vil være med hurtigst muligt tiltrædelse

Vi søger medarbejder, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet.

Vi ser helst, at du har en stærk teknisk forståelse, idet vi ønsker forstærke gruppen af vores nøgleoperatører.

Du skal derfor være i stand til at tage fat, når det brænder på.

Ærlighed, stabilitet, samarbejdsevner og flexibilitet er nogle af de egenskaber, som vi lægger stor vægt på.

Vi ønsker: Dine dansk- og matematikkundskaber svarer minimum til 9. klasse, og ud over dette, har du højst sandsynligt en uddannelse som, automekaniker, smed eller procesoperatør, hvor du også har haft mulighed for at arbejde med vedligeholdelsesopgaver.

Vi tilbyder: en spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du, efter endt oplæring kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL.

Arbejdet består væsentligst, hvis du opfylder ovenstående krav af overvågning og indstilling af maskiner, rigtigt meget via PLC - styret teknologi. Du skal være i stand til at kunne håndtere "flere boldi i luften" på en gang, og du skal samtidig være i stand til at bevare hovedet koldt også i pressede situationer.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi en flok gode kollegaer, som tager godt imod dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Charlotte Lynge på 46559203

For at søge jobbet, skal du hente annoncen på vores hjemmeside: ROCKWOOL.DK - Nederst i den annonce er et link til en rekrutteringsportal, som du skal benytte. Det er kun muligt at benytte Pc til jobsøgningen. Ikke hverken Ipad eller mobiltelefon

 

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more