Rockroof Flexi (Plus)

Rockroof Flexi (ca. 30 kg/m³) en Rockroof Flexi Plus (ca. 40 kg/m³) zijn lichte en veerkrachtige rotswolplaten, geleverd op rol. De platen zijn gemakkelijk op maat te snijden. 

Toepassing
Geschikt voor thermische, akoestische en brandwerende isolatie tussen de houten regels met variabele tussenafstanden (tot max. 600 mm) in hellende daken.

Rockroof Flexi (Plus)

RockRoof Flexi (Plus), productfoto, hellend dak, dakisolatie

Rockroof Delta

Halfharde rotswolplaat (ca. 40 kg/m³), diagonaal in twee gelijke driehoeken gesneden. Door beide helften ten opzichte van elkaar te verschuiven verandert de plaatbreedte. Een plaat voldoet voor alle keperafstanden. 

Toepassing
Geschikt voor thermische en akoestische isolatie tussen de kepers in hellende daken. Voldoet voor alle keperafstanden.

Rockroof Delta

Rockroof Delta, GBI, packshot

Rockroof Sidefix

Rockroof Sidefix is een rotswoldeken (ca. 25 kg/m³), aan één zijde voorzien van een dampremmend en luchtdicht aluminiumlaminaat. De deken is in de lengterichting voorzien van draadversterkte hechtranden.

Toepassing
Geschikt voor thermische en akoestische isolatie tussen de houten regels in hellende daken.

Rockroof Sidefix

Rockroof Sidefix, GBI, packshot

Rockroof Sidefix Base

Rockroof Sidefix Base is een rotswoldeken (ca. 25 kg/m³) met zeer goede brandwerende eigenschappen en een sterk, zeer dampremmend aluminiumlaminaat. De bekleding is over het gehele oppervlak versterkt met een glasdradennet en heeft hechtranden.

Toepassing
Geschikt voor brandwerende, thermische en akoestische isolatie tussen de houten regels in hellende daken.

Rockroof Sidefix Base

Rockroof Sidefix, GBI, packshot

Optimaal rendement van een zolderrenovatie

Goede isolatie is de basis voor een geslaagde zolderrenovatie. Door het isoleren van het hellend dak met rotswol kun je ervoor zorgen dat de ruimte een aangename plek wordt, met een constante aangename binnentemperatuur met een goede akoestiek waardoor hinderlijke geluiden van buiten tegengehouden worden.

Bekijk onze tips
renovation, attick, zolderrenovatie