Uzgajati više sa manje

Produktivni i nagrađivani poljski uzgajivači paradajza, porodica Kazmierczak usvojila je pre nekoliko godina naša rešenja za sredstva za i od tada se nisu pokajali

Porodica Kazmierczak je primetila veliku razliku u svakodnevnom radu uz Grodan®, rešenje sredstva za rast kompanije ROCKWOOL. Navodnjavanje je bolje, lakše i bolje se kontroliše, a sezona uzgoja je produžena do sredine novembra. Mogu i da smanje upotrebu vode: paradajz uzgajan preciznim sistemom uzgoja uz Grodan troši tri do četiri puta manje vode po kilogramu u poređenju sa uzgojem na otvorenom polju.

A porodica Kazmierczak sada mogu da nadgledaju svoj posao na daljinu, preko interneta, čak i proveravajući korenje biljaka. Kroz projekat Mladih uzgajivača, oni mogu imati prednosti od saveta na seminarima, u trenutku postavljanja i tokom usluge naknadne usluge.

Naša rešenja pomažu uzgajivačima širom sveta da uzgajaju više koristeći manje vode, štiteći našu životnu sredinu i hraneći sve brojnije stanovništvo.

Poljska

Lokacija projekta

Poland

1/1

Podaci o projektu

Tip objekta Polja paradajza
Primena Uzgoj na kamenoj vuni
Tip proizvoda Grotop Master, Plantop Delta, Grodan sistem preciznog rasta, GroSens
„Ako poredite uzgajanje na kamenoj vuni i na zemljištu, ja sam za kamenu vunu zato što nudi precizniju kontrolu i samim tim preciznije doziranje đubriva i navodnjavanja.“

Ernst Kazmierczak

Poljski uzgajivač paradajza