Očuvanje kulture

Renoviranje najvećeg muzeja na svetu za buduće generacije

Barokna raskoš ruskog Državnog ermitaža dom je milionima umetničkih dela, uključujući najveću svetsku kolekciju slika. Lociran na obali Neve u Sankt Peterburgu, on predstavlja skup objekata koji datiraju čak iz 1764, a svakog od njih odlukuje raskošna, složena arhitektura.

Svaka obnova takvog neprocenjivog spomenika kulture mora biti obavljena uz veliku pažnju i na način koji poštuje starost i složenost objekta. ROCKWOOL kamena vuna je bila idealan izbor za izolaciju krova, jer se lako uklapa u neravne prostore i nakon postavljanja obezbeđuje zaštitu od požara koja je veoma značajna u objektu koji ima toliko mnogo posetilaca. RUF BATTS® krovna izolacija korišćena na Državnom ermitažu pomaže i da u objektu bude ravnomerna temperatura u gradu sa vrelim letima i ledenim zimama.

Danas, ROCKWOOL kamena vuna pomaže da se osigura da milioni posetilaca mogu da uživaju u ogromnoj kolekciji Ermitaža, komforno i bezbedno tokom dugog niza godina.

Sankt Peterburg

Lokacija projekta

Palace Square, 2
Saint Petersburg
Russia
190000

1/1

Podaci o projektu

Godina 2015.
Tip objekta Muzej
Primena Izolacija krova
Tip proizvoda RUF BATTS 
The State Hermitage Museum

Kamena vuna je bila idealan izbor, jer se lako uklapa u neravne prostore i obezbeđuje zaštitu od požara koja je veoma značajna u objektu koji ima tako mnogo posetilaca.