Ovaj stručan webinar namenjen je profesionalcima i svima koje zanima energetska obnova fasade.

Šta moramo uzeti u obzir pri projektovanju fasade? Šta čini omotač zgrade? Koja su ROCKWOOL rešenja za energetsku obnovu fasade?

Tokom webinara pokušali smo da damo odgovore na ova pitanja, kao i o tome kako odabrati prave proizvode za energetsku obnovu fasade, koje su njihove karakteristike i performanse u pogledu energetske efikasnosti i kako doprinose gradnji sigurnih i udobnih zgrada i kuća.

Potreba za energetskim obnovama fasade raste iz nekoliko razloga:

Energetska efikasnost: Svest o smanjenju potrošnje energije i emisije štetnih gasova povećava potražnju za renoviranjem fasade kako bi se smanjili gubici toplote.
Regulativa i zakonski zahtevi: Uvođenje strožih propisa o energetskoj efikasnosti zgrada podstiče renoviranje fasada u cilju usaglašavanja sa minimalnim standardima ili dobijanja podsticaja.
Ekonomski faktori: Investicije u renoviranje fasada mogu dugoročno smanjiti troškove energije, što je privlačno vlasnicima stanova i upravnicima zgrada.
Poboljšanje udobnosti: Poboljšana toplotna izolacija kroz renoviranje fasade može stvoriti prijatnije okruženje u zgradi.

 

Info

Datum: 18.04.2024.

Vrijeme: 13:00-13:40

Platforma: ZOOM

Predavačica:

Jasna Vasić, dipl. građ. inž., tehnički savetnik prodaje i projektna prodaja, ROCKWOOL Adriatic d.o.o


Vyborg, energy efficiency, multi unit house

Webinar Energetska obnova objekta – na šta moramo obratiti pažnju?