ALU LAMELLA MAT,  lamella mat with aluminium foil facing, thermal insulation of ventilation and air conditioning steel ducts,
Termoizolarea comunicațiilor inginerice Izolare băii și saunei Încălzire anticondens și izolare fonică a canalelor de ventilare interioare și exterioare Termoizolarea sistemului de apeduct, canalizare și încălzire Izolare sistemului de încălzire

ALU LAMELLA MAT

În conformitate cu standardele europene, recomandăm strângerea longitudinală a cochiliilor cu bandă de aluminiu sau sârmă în 2-3 puncte pe fiecare metru de cochilie.
Saltele din vată minerală bazaltică, hidrofobizate în masă. Sunt formate din plăci tăiate sub formă de lamele, cu fibrele orientate perpendicular pe suprafaţă. Lamelele sunt lipite pe folie de aluminiu ranforsată cu plasă de fibră de sticlă (ALS).
Produsul este destinat izolării termice şi fonice a echipamentelor de distribuţie a căldurii: boilere, rezervoare, conducte şi sisteme de ventilaţie, precum şi alte suprafeţe curbe. Dispunerea perpendiculară a fibrelor măreşte rezistenţa produsului la compresiune şi încărcări mecanice.