Een schuin dak isoleren is een uiterst effectieve manier om energie te besparen; via een slecht of niet-geïsoleerd dak gaat namelijk veel warmte verloren. Met Rockroof dakisolatie hoeft er minder te worden gestookt en blijft de binnentemperatuur zowel in de winter als in de zomer meer constant. Isolatie van het hellend dak is bovendien een effectieve manier om geluidsoverlast van vliegverkeer of straatgeluiden te verminderen. De geluidsisolerende kwaliteiten van Rockroof dakisolatie zorgen bovendien voor een aangename akoestiek en meer rust in de ruimte; een belangrijke voorwaarde voor een comfortabele werkplek en gezonde nachtrust. Het Rockroof-assortiment biedt oplossingen voor hellende daken met zowel vaste als variabele keperafstanden.

Producten

Welke isolatie is geschikt voor het isoleren van hellende daken? ROCKWOOL biedt verschillende producten met diverse eigenschappen. Bekijk de producten die geschikt zijn voor het isoleren van een hellend dak.

Rockroof Flexi (Plus)
Hellend dak, Variabele keper-/sporenafstanden, Hellend dak, Houtskeletbouw, Hellend dak, DIY
Bekijk product
Vergelijk product
Rockroof Sidefix
Hellend dak, Vaste keper-/sporenafstanden, Hellend dak, DIY
Bekijk product
Vergelijk product
Rockroof Sidefix Base
Vaste keper-/sporenafstanden, Hellend dak, Hellend dak, DIY
Bekijk product
Vergelijk product
Rockroof Delta
Variabele keper-/sporenafstanden, Hellend dak, DIY
Bekijk product
Vergelijk product
Rockzero Daksystemen
Prefab daksysteem, Hellend dak, Rockzero
Bekijk product
Vergelijk product

Maak gebruik van onze handige tools

Kennis en advies

Doe-het-zelf ROCKWOOL isolatie

Energie besparen, akoestiek verbeteren of een aangenaam binnenklimaat creëren: er zijn veel goede redenen om uw huis te isoleren met ROCKWOOL isolatie. Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met isoleren heeft ROCKWOOL een compleet assortiment handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

Bekijk ons DIY assortiment
People, Humans, Painting, Indoor, Family, Home

Neem contact met ons op

Bekijk ook deze toepassingen